Index / Ambachten / Wat Verf Werk aan plexiglas?

Share This Post

Ambachten

Wat Verf Werk aan plexiglas?

Als je het schilderen van plexiglas, zal niet zomaar een verf doen. Wat verf mogelijk niet goed hechten, of helemaal niet. Acrylverf werken het beste op plexiglas, en spuitverf ontworpen voor plastic zo goed werkt. Voorbereiding Reinig het plexiglas

Advertisement

Als je het schilderen van plexiglas, zal niet zomaar een verf doen. Wat verf mogelijk niet goed hechten, of helemaal niet. Acrylverf werken het beste op plexiglas, en spuitverf ontworpen voor plastic zo goed werkt.

Voorbereiding

Reinig het plexiglas met water en een milde zeep, zoals afwasmiddel, spoel dan grondig achteraf. Als uw doel is om de verf goed hecht, scuff het met een fijn schuurpapier; verf niet goed hechten aan gladde oppervlakken, zodat de schuren geeft de verf iets te grip. Veeg het stof weg daarna met een zachte doek.

primer Perfection

Een spray primer ontworpen voor plastic helpt de verf zich te houden zonder te scheuren, peeling of schilferen. Prime de zijde die u wenst te schilderen, het plaatsen van de Plexiglas bovenop een plastic zeil of krant. Spray in zelfs, overlappende uitbarstingen; laat vervolgens de primer volledig opdrogen.

Waarschuwing

Werk alleen in een goed geventileerde ruimte of buiten bij de toepassing van nevel primers en verven om de ademhaling in rook te voorkomen.

Het schilderen van de Plexi

Acrylverf ontworpen voor kunst of ambachtelijk sticks te Plexiglas; nadat het materiaal gevuld is, andere verven zoals sproeidrogen acrylaat emaille hechten ook. Borstel of spuit de verf op de wens; voor een gladde look, gebruik dan spuitverf, als geborsteld op acrylverf de borstel merken kunnen laten zien. Geschilderd Plexiglas kan nog steeds gemakkelijk krassen, zodat een duidelijke spray-on sealer toe te passen op de verf, als het eenmaal droog, voor het beste resultaat. Als uw doel is gewoon om kunst te maken op plexiglas, met behulp van het materiaal als je canvas, kunt u verf bovenop het na priming of direct na het schuren en af ​​te vegen schoon. Frame of geven het volbrachte werk op een manier zodat het plexiglas niet wordt aangeraakt of bekrast door andere materialen.

Share This Post