Index / ouderschap / Wat te vragen een Parent Over uitnodiging van een kind naar een Birthday Party

Share This Post

ouderschap

Wat te vragen een Parent Over uitnodiging van een kind naar een Birthday Party

Uw kleine men gaat verjaardagsfeestje van een vriend en hij is zo opgewonden. Hij kijkt uit naar de partij, maar u kunt enige bezorgdheid over een aantal van de partij details moeten. Neem contact op met de ouders van de verjaardag kind en een paar v

AdvertisementUw kleine men gaat verjaardagsfeestje van een vriend en hij is zo opgewonden. Hij kijkt uit naar de partij, maar u kunt enige bezorgdheid over een aantal van de partij details moeten. Neem contact op met de ouders van de verjaardag kind en een paar vragen om je geest te verlichten.

plaats

Je moet weten hoe je naar het feest te komen, met inbegrip van de reistijd, een routebeschrijving naar de feestlocatie of huis van de ouders. Je nodig hebt om te vragen over wat te dragen voor de partij en als uw kind moet elke bovenkleding. Als uw kind oud genoeg is om het feest bij te wonen, zonder dat u, vragen wanneer je nodig hebt om hem op te halen. De feestlocatie zou geven u graag idee├źn wat voor soort geschenk aan te schaffen. Bijvoorbeeld, als de partij is in een dierentuin, je kon kopen gevulde leeuw of kleine safari kostuum.

Foods

Als uw kind een allergie, moet u dit over te brengen aan de partij gastheer. U kunt vervangingen voor alle voedingsmiddelen uw kind allergisch te bestellen. Vraag over de ingredi├źnten in alle zelfgemaakte en zelfgebakken goederen, want een goed bedoelende moeder per ongeluk cookies kunnen komen met noten, die levensbedreigend kan zijn als een kind met noten of pinda-allergie eet ze per ongeluk.

Toezicht

De uitnodiging kan onduidelijk zijn over de vraag of de ouders zijn te blijven op de site of als de partij is slechts kinderen. Als uw kind is erg jong, verblijf in de partij met uw kind. Het is voor u geschikt om te vragen over het toezicht en de kinderopvang beschikbaar bij de partij niet uit wat de leeftijd van uw kind. Zorg ervoor dat uw kind zal worden goed verzorgd, als hij oud genoeg is voor u om te vertrekken op het evenement.

Veiligheid

Als het een pool party, zult u willen weten hoeveel strandwachten zijn op plicht, als het zwembad drain systeem up-to-code en hoe goed de locatie handhaaft het chloorgehalte. Hetzelfde geldt voor andere locaties. U wilt weten of gebieden zijn omheind, als de locatie omvat dieren of zware apparatuur zoals miniatuur treinen of miniatuur mechanische stier. Als ouder kunt u blijven met je kind voor het gehele evenement om ervoor te zorgen dat hij veilig is.

Share This Post