Index / Ambachten / Wat te verdienen met een blad van triplex

Share This Post

Ambachten

Wat te verdienen met een blad van triplex

Een blad van triplex is 8 voet lang en 4 voet breed. Het komt in verschillende diktes van 1/4 inch tot 3/4 inch. Deze grootte betekent dat u voldoende materiaal beschikbaar is voor veel ambachtelijke projecten met slechts één blad van triplex. Meer o

AdvertisementEen blad van triplex is 8 voet lang en 4 voet breed. Het komt in verschillende diktes van 1/4 inch tot 3/4 inch. Deze grootte betekent dat u voldoende materiaal beschikbaar is voor veel ambachtelijke projecten met slechts één blad van triplex.

Meer over Multiplex

Denk aan de dikte van de multiplex, evenals de kwaliteit of graad. Bijvoorbeeld 5/8 inch CDX betekent dat het vel wordt beoordeeld als O enerzijds betekent de laagste rang, C hetgeen iets beter aan de andere kant, en X, waardoor zij geschikt zijn voor buitenshuis, buiten gebruik is. U kunt multiplex krijgen in AB of BC kwaliteiten, als goed. Ten slotte kunt u multiplex dat is gelamineerd met hardhout zoals eiken of kersen te kopen. Denk aan het type triplex beste past bij de projecten die u wilt maken.

eerste Ideeën

Een AB graad van multiplex is het beste voor kleinere ambachtelijke projecten. De ene kant van het triplex is altijd een lagere rang dan de andere op de veronderstelling dat de ene kant het interieur van uw project zal worden geconfronteerd en zal niet zichtbaar zijn. Je zult in staat zijn om vijf of zes kleine vogelhuisjes of twee of drie groten bouwen met behulp van slechts één blad van triplex. Materiaal dat I / 2-inch of 5/8 inch dik is goed voor dit soort projecten. Het is leuk om uw voltooide vogel huis te schilderen. Een ander project dat je zou kunnen proberen is om letters, vormen en objecten uit 1/2 blad van triplex gesneden. Verf de andere helft en mount uw brieven en vormen om een ​​teken voor de plaatselijke school kermis te maken.

outdoor Projecten

Met 1 / 2- of 5/8-inch CDX multiplex, kunt u een weerbestendig outdoor hond of kat huis te bouwen. Voor gebruik buitenshuis, vergeet niet om gegalvaniseerde nagels te gebruiken en verf het dak met een goed exterieur verf. Ook al is uw hond zal niet schelen, kunt u het huis te versieren, zodat het ziet er mooi in uw tuin. Als je bereid bent om een ​​eenvoudige frame met behulp van de achterkant van uw huis als een muur te maken, kunt u een vel van triplex te gebruiken als het dak van een eenvoudige loods voor de opslag van outdoor speelgoed of tuingereedschap.

Ideeën voor Toys

Toys zijn een ander groot ding om te maken uit een blad van triplex. Je kunt alles van een poppenhuis te bouwen aan een trekker. Er zijn patronen beschikbaar om u te helpen. Met een half blad van triplex, maak een bean bag gooien door het schilderen van een clown of een beer met een grote mond. Met behulp van een coping-zaag, knip de mond. Maak een ondersteuning voor je spel uit een stuk van de andere helft van de multiplex. Het is leuk om te zien wie de tas in de mond kan krijgen. Met 1/4-inch multiplex kun je puzzels te maken. Gebruik uw eigen creatieve tekeningen of schilderijen, of lijm een ​​foto aan de multiplex en snijd het met een scroll zaag. Maak de puzzel zo groot als de hele stuk of klein genoeg zodat je 15 puzzels kunt krijgen. Gebruik je creativiteit om interessante stukken te snijden. U kunt 10 stuks voor de puzzel of 200 van een kind hebben voor een moeilijke volwassen versie.

andere ideeën

Maak een werkbank top door simpelweg een blad van triplex snijden om de grootte die u nodig hebt. Gebruik 3/4 of 5/8 inch multiplex een sterke top. Planken en kleine boekenkasten kunnen worden vervaardigd uit een enkel blad van triplex. De enige grens aan wat je kunt maken is je eigen fantasie.

Share This Post