Index / Reizen / Wat te Pack voor een Alaska Cruise in juli

Share This Post

Reizen

Wat te Pack voor een Alaska Cruise in juli

Het weer in Alaska kan een beetje onvoorspelbaar op keer, zelfs in juli, dus zorg ervoor dat u bereid bent voor alles is van essentieel belang. Een Alaska cruise is niet hetzelfde als cruisen het Caribisch gebied. Verpakking de verkeerde items laat j

Advertisement

Het weer in Alaska kan een beetje onvoorspelbaar op keer, zelfs in juli, dus zorg ervoor dat u bereid bent voor alles is van essentieel belang. Een Alaska cruise is niet hetzelfde als cruisen het Caribisch gebied. Verpakking de verkeerde items laat je gestrand aan boord, mogelijk zelfs in uw hut, niet genieten van wat je kwam te zien. Weten wat in te pakken zal uw reis aangenamer te maken en u willen om weer te gaan.

Essentials

Cruising zelf vereist bepaalde kledij op bepaalde tijden, en cruisen naar Alaska is niet anders. Ook al heb je de meeste kans hebt overgevlogen naar uw opstapplaats, neem dan een paar uur tot de essentie bij een lokale drogisterij dat u in staat om in te pakken waren niet te krijgen. Het zal veel goedkoper dan het krijgen van hen aan boord, en bent u in staat om precies wat je wilt krijgen zal zijn.
Vergeet uw fotocamera, videocamera, acculaders en extra geheugen. Er is veel om te fotograferen, en je wilt niet worden gevangen met een grote reeks van apparatuur en geen media tot je naar de haven. Als je zo geneigd zijn, breng je laptop en een externe harde schijf om uw foto's te downloaden elke nacht. Je zeker niet wilt geen kansen bij deze herinneringen te verliezen nemen.

Basics

Het is zomer, en er is een zwembad aan boord van de meeste schepen, dus doorgaan en breng uw badpak in aanvulling op korte broek en / of rokken. Er zal ook een formele nacht, dus neem tenminste een semi formele of formele outfit. Andere basic items voor een Alaska cruise zou moeten zijn goede wandelschoenen, comfortabele kleding, een schaduw hoed en een goede zonnebril. Vergeet niet dat het blijft licht bijna 18 uur per dag in de Inside Passage.
Als je van plan bent om via het excursies naar beren te zien, vergeet dan niet wandelschoenen en een spijkerbroek.

Extras

Zo warm als het kan worden op de weg daar of rug, als je naar de gletsjers, zult u blij dat je een zware jas, handschoenen, sjaal en beanie-stijl hat verpakt zijn. De schepen bieden dekens, maar u bent niet van plan te willen zitten voor lang te blijven, als het landschap is prachtig.
Als u gevoelig voor koude weer zijn, breng je vitamines en misschien zelfs koud medicijnen, zoals u zult worden schakelen tussen de koude en warme temperaturen vaak.

Share This Post