Index / Gezondheid / Wat te eten wanneer Ontgiften Your Body

Share This Post

Gezondheid

Wat te eten wanneer Ontgiften Your Body

Detox is bevrijden je lichaam van gifstoffen door uw huid, longen en spijsvertering. U wilt voedingsmiddelen die gemakkelijk te verteren zijn, zodat uw eliminatie systeem is vrij om zich te concentreren op de detox-proces te eten. Er zijn vele manier

Advertisement

Detox is bevrijden je lichaam van gifstoffen door uw huid, longen en spijsvertering. U wilt voedingsmiddelen die gemakkelijk te verteren zijn, zodat uw eliminatie systeem is vrij om zich te concentreren op de detox-proces te eten. Er zijn vele manieren om te ontgiften, compleet vasten korte detox programma's, waaronder de uitoefening of voedingssupplementen.

Voedingsmiddelen te eten

Organische rauw fruit is van nature rijk aan vezels en water waardoor het geschikt is voor een detox programma.
Fruit is rijk aan mineralen, aminozuren, vitaminen en fruit pectine die met zware metalen helpen om hen te bevrijden uit je lichaam te binden. Probeer citroenen, peren, sinaasappels, grapefruits, kersen, appels, druiven, mango's meloenen, tomaten, ananas en papaja's. Koop de vrucht, die groeit in uw omgeving, en alleen kopen organische om te bezuinigen op minerale tekorten en toxines.
Biologische groenten zijn goed te eten, terwijl ontgiften, om het evenwicht alkalische en zure niveaus te helpen, terwijl het kalmeren van uw lichaam. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid knoflook, wortelen, bieten, kool, waterkers, selderij, uien, broccoli, spinazie of komkommers. Peulvruchten, zoals linzen, kikkererwten, bonen en erwten en bruine rijst, basmati, rijst, pasta of rijst crackers zijn niet toegestaan. Granen zoals amarant, gierst, boekweit en quinoa gezond korrels te eten tijdens een detox.
Een goede bron van vitamine E eiwit en essentiële vetzuren zijn noten en zaden. Tijdens uw reiniging, probeer pompoenpitten, walnoten, cashewnoten, hazelnoten, sesamzaad en kastanjes. Olijfolie, hazelnoot en sesam oliën helpen om het verkeer gebruikt tijdens detox perioden te verbeteren

Voedingsmiddelen te vermijden

Zuivel, rood vlees, tarwe, gefrituurd voedsel en gedroogde vruchten zijn een paar van de voedingsmiddelen die u wilt vermijden terwijl het doen van onze detox-programma. Suiker, kunstmatige zoetstoffen, cafeïne, gist, alcohol, tabak, chocolade en vetrijke voedingsmiddelen zijn ook op de lijst om te vermijden.

De plannen voor ontgiften

U wilt misschien te snel voor halve dagen met uitsluitend verse groente en vruchtensappen. Het tweede deel van de dag een lichte maaltijd met vis en bruine rijst. Voor het avondeten probeer dan een paar glazen vers sap. Als alternatief, alle voettochten door je kunt sap met veggie en vruchtensap, met maximaal twee uur na elkaar met behulp van glasvezel drankjes tussen sappen. Gebruik psyllium mengsel met gemalen lijnzaad als uw vezel drankjes en voor het reinigen.

Bepaal hoeveel dagen je wilt vasten, en gedurende drie dagen voorafgaand eet fruit en groenten. De beslissing om de snelle af te komen, doen gemengd fruit en salades. U kunt er ook voor kiezen om niet te vasten, maar gebruik reiniging voedingsmiddelen de hele dag. Probeer gemalen amandelen gedrenkt in gezuiverd water met maple syrup voor het ontbijt. Probeer bruine rijst, kip en salade met een lichte vlas of olijfolie dressing. Het diner is kipfilet, bruine rijst en groenten. Een andere keuze voor u is om het reinigen voedingsmiddelen te gebruiken tijdens de week en sap snel in het weekend.

Share This Post