Index / Reizen / Wat te dragen op een tropische vakantie

Share This Post

Reizen

Wat te dragen op een tropische vakantie

De dagen voorafgaand aan een tropische vakantie kan een paklijst die weinig meer dan een bikini en een paar slippers omvat inspireren, maar je moet verder denken dan het strand. Een aantal restaurants in het resort, bars en clubs in tropische vakanti

AdvertisementDe dagen voorafgaand aan een tropische vakantie kan een paklijst die weinig meer dan een bikini en een paar slippers omvat inspireren, maar je moet verder denken dan het strand. Een aantal restaurants in het resort, bars en clubs in tropische vakantie bestemmingen hebben dress codes. Terwijl je op vakantie bent, verwacht om anders te kleden voor overdag en 's nachts.

Women's Wear Tropical Dag

Gedurende de dag, vrouwen kunnen dragen wat comfortabel is, terwijl u geniet van een tropische vakantie. Badpakken zijn acceptabel als je zwemmen, zonnebaden, snorkelen of genieten van watersport. Bij het verlaten van het strand om inkopen te doen in de stad of neem in een beetje sightseeing, te werpen op een cover-up of een korte broek en een T-shirt met een paar slippers. Veel winkels zullen overhemden en schoenen van hun klanten nodig hebben. Blijf bij lichte kleuren en stoffen om u te helpen winnen van de warmte en de bescherming van uw gezicht terwijl u Accessorize met een zonnebril en hoeden.

Women's Wear Tropical: Evening

Sundresses maken grote outfits voor de avond als je op vakantie in een warm klimaat. U hoeft geen zorgen te maken over de aanpassing van verschillende stukken van kleding en je kunt het informeel houden met een paar ballerina's of kleden het omhoog met een aantal strappy sandals. Als u van plan bent om een ​​schot in een van de hot calypso clubs in welke tropische stad die u bezoekt, iets met een volle, kleurrijke rok en de hoogste hakken kun je dansen in dragen zodat je echt wat plezier twirling en spinnen aan het eiland te verslaan.

Men's Tropical Wear Dag

Als je op het strand of nippen paraplu drankjes bij het zwembad, kunt u wegkomen met zwembroek en sandalen hele dag lang. Houd een katoenen T-shirt en een hoed handig in het geval de zon begint te intens te krijgen en u wilt bedekken. Als u van plan bent om te golfen, draag je mooie korte broek en een shirt met een kraag, evenals de juiste golfschoenen. Voor actieve vakanties die kunnen onder meer wandelen, fietsen of joggen langs mijl van zandstrand, dragen wat u wat voor een training thuis, maar plannen voor de extra warmte.

Men's Tropical Wear: Evening

Een casual dress code in de tropen betekent niet basketbal shorts en college T-shirts. Zet op een polo shirt en een paar kaki of uw beste jeans als je een diner aan het doen bent in een informeel restaurant. Er is zelden een behoefte aan een jasje of een gelijkspel, tenzij je een formele gebeurtenis te wonen, terwijl op een tropische vakantie. Maar als je het nemen van een inkeping bent, op een korte mouwen button-down overhemd met een lichte paar linnen broek. Op je voeten, bootschoenen werkt geweldig met bijna outfit, net als instappers.

Tropische Vakantie Wardrobe Praktisch

Afhankelijk van waar je gaat, kan de regen een factor in de manier waarop je je kleedt voor uw tropische vakantie. Over het algemeen zijn de winters droog en in de zomer kunt u een douche of een onweer verwacht. Pak een licht jasje voor het geval u nodig hebt om het te werpen op tijdens een plotselinge regenbui. Zelfs Caribbean winters zijn zacht, maar wilt u misschien een lichte trui met u te houden in het geval dat de airconditioning biedt u een chill of een briesje schopt in de avond.

Share This Post