Index / Tuin / Wat te doen voor een Push Mower Dat is Oververhitting

Share This Post

Tuin

Wat te doen voor een Push Mower Dat is Oververhitting

De kleine motoren die grasmaaiers warmte als gevolg van een interne verbrandingsmotor. Als deze warmte niet kan ontsnappen van binnen of rond de motor, de maaier oververhit raakt, wat vaak zorgt ervoor dat het dode te stoppen in zijn tracks. U kunt i

AdvertisementDe kleine motoren die grasmaaiers warmte als gevolg van een interne verbrandingsmotor. Als deze warmte niet kan ontsnappen van binnen of rond de motor, de maaier oververhit raakt, wat vaak zorgt ervoor dat het dode te stoppen in zijn tracks. U kunt in staat zijn om de machine opnieuw op te starten nadat men het enige tijd om af te koelen, maar de betere oplossing is om de voorwaarde dat ervoor zorgde dat het oververhitten te corrigeren.

Koelvinnen en Engine Shroud

Maaier motoren hebben meestal een plastic kap die de motor. Ze hebben ook koelribben gefreesd in het motorblok in de buurt van de bougie. Deze vinnen verhoging van de oppervlakte van de motor als een middel om het afvoeren van interne verbrandingsmotor warmte. Moet vuil, puin en gemaaid gras te verzamelen onder de afdekking of tussen de koelribben, de motor wordt verpakt in deze "deken" en warmte niet kan ontsnappen. Zodra de maaier voldoende is afgekoeld dat de motor veilig is om aan te raken, te reinigen buitenkant van de motor door het borstelen van afstand het puin.

Verstopte inlaatspruitstuk

Maaimachines lopen best als de lucht en benzine mengsel goed is ingesteld voor het type motor. Een verstopt luchtfilter, of puin in het inlaatspruitstuk - de buis die reist van het luchtfilter naar de carburateur - verhongert de motor van de lucht en maakt de mix te rijk aan benzine. Dat maakt de motor inefficiƫnt werking en het verhoogt de hoeveelheid warmte. Controleer de collectoren voor de obstakels, en reinig of vervang het luchtfilter.

Controleer het oliepeil

Onjuist oliepeil kan ook een rol spelen bij oververhitting. Smeert de zuiger, krukas en andere interne componenten. Als olie valt onder de aanbevolen niveaus, de extra wrijving veroorzaakt door bewegende delen bouwt in de motor, en deze oververhit raakt. Maar te veel olie kan ook leiden tot oververhitting. Olie is een dikke of viskeuze vloeistof. Te veel olie in het carter zorgt ervoor dat de motor harder werken, het produceren van meer warmte dan de motor kan nemen. Handhaaf olie niveaus binnen het bereik aanbevolen voor uw maaier, die doorgaans wordt aangeduid op de peilstok. Bij bijvullen of verversen van de olie, voeg de juiste viscositeit, en gebruik niet te zwaar of te licht een olie.

Push Mower Operation

Push maaiers zijn ontworpen om gras te maaien terwijl de bedrijfslasten op volle toeren. Maaien op minder dan volgas berooft de maaier van de kracht die het nodig heeft om door te drukken het gazon. Bovendien, maaien van nat gras voor langere tijd voegt belasting van de motor. Elk van deze handelingen kan leiden tot de maaier oververhit raken. Controleer het gazon, zorg ervoor dat het droog genoeg is om te maaien, en draaien de maaier op zijn topsnelheid voor een soepele snijden die niet de motor niet te belasten.

Tijd voor een Tune-Up

Na verloop van tijd, motoronderdelen een push maaier te dragen, vies of niet goed afgesteld te vallen. Een goede tune-up kan de motor soortgelijke omstandigheden te herstellen toen het nieuw was. Een nieuwe bougie, aangepaste motor timing, een schone en goed afgestelde carburateur evenals de juiste klepspeling alle verminderen van de kans dat de motor oververhit raken. U kunt deze aanpassingen zelf te maken als u comfortabel werken op kleine motoren zijn en de juiste motor specificaties beschikbaar. Zo niet, bel een servicemonteur die is opgeleid om te werken aan kleine motoren.

Share This Post