Index / Reizen / Wat te doen op New Year's Eve in New York

Share This Post

Reizen

Wat te doen op New Year's Eve in New York

De stad die nooit slaapt is wakkerder dan ooit op de New Year's Eve. Er is de wereldberoemde bal laten vallen op Times Square, dan zijn er bars en clubs geopend lang na middernacht, plus gehoste feesten en nog veel meer. Voor een temmer New Year's Ev

AdvertisementDe stad die nooit slaapt is wakkerder dan ooit op de New Year's Eve. Er is de wereldberoemde bal laten vallen op Times Square, dan zijn er bars en clubs geopend lang na middernacht, plus gehoste feesten en nog veel meer. Voor een temmer New Year's Eve ervaring in de Big Apple, ga dan voor een run door Central Park of een wandeling over de Brooklyn Bridge. Wat u op zoek bent naar New York City heeft een activiteit die u zullen helpen ring in het nieuwe jaar.

Times Square Drop

Naar schatting één miljoen overstroming in New York City om persoonlijk getuige van de beroemde bal laten vallen op Times Square. De bal komt uit een vlaggenmast boven One Times Square, het aftellen van de seconden tot middernacht. Als de menigte viert dit moment is meer dan een ton confetti uitgebracht, een pyrotechnisch scherm begint en muzikale optredens gaan op de hele nacht. Mensen beginnen in de rij om de hele show te genieten van maar liefst acht uur later, maar wees gewaarschuwd: Er zijn geen openbare toiletten, geen eten en drinken verkopers en alcohol is niet toegestaan ​​in de straten. Er zijn ook acht restaurants en hotels met uitzicht op de bal te laten vallen, met inbegrip van Renaissance New York, Marriott Marquis, TGI Fridays, Bubba Gump Shrimp Company en Applebee's aan te bieden. Deze locaties, en tientallen meer bieden New Year's Eve partijen die worden uitgevoerd in de vroege ochtenduren, de meeste met een toegangsprijs.

Central Park Run

The New York Road Runners club heeft een vier-mijl run op oudejaarsavond met een feeststemming, compleet met deejay en gekostumeerde concurrenten. Vuurwerk afgaan overhead, deelnemers lopen de Emerald Nuts Midnight Run door Central Park, strijden om prijzengeld. Het aantal deelnemers is beperkt, dus vroeg met de New York Road Runners te registreren.

Brooklyn Bridge Walk

De Brooklyn Bridge Walk in het nieuwe jaar is een rondleiding over de beroemde one-mijl lange brug. Weetjes leren over de geschiedenis van de brug onder het genot van vuurwerk gelanceerd vanaf Central Park, Staten Island, Brooklyn en New Jersey. Ook genieten van het Empire State Building lichtshow. Inbegrepen in de tour kosten zijn diverse prijzen, waaronder T-shirts en ansichtkaarten. Snacks, koffie en thee zijn aanwezig. Echter, als u liever uw eigen ervaring hebt, kun je de tour overslaan en loop de brug op uw eigen.

Hosted partijen

Ongeveer 45 gehost partijen optreden in restaurants, hotels en clubs in de omgeving van Times Square, van de extravagante de eenvoudige. Veel bieden uitzicht op de bal laten vallen, zoals u deelnemen aan een walking dinner, open bar, live deejay en dansvloer en feestartikelen. Beschikbaarheid is beperkt, met name voor sites met het oog op de bal te laten vallen, dus zorg gemaakte afspraken.

Share This Post