Index / Reizen / Wat te bezoeken in SoHo, NYC

Share This Post

Reizen

Wat te bezoeken in SoHo, NYC

wijk SoHo in Manhattan staat bekend om zijn winkels. Van de winkels als H & M en Steve Madden aan warenhuizen zoals Bloomingdale's of een specialiteit hoedenwinkel upmarket, SoHo heeft u gedekt. Met een vibe meer hip dan Harrod's, de loting gaat veel

Advertisementwijk SoHo in Manhattan staat bekend om zijn winkels. Van de winkels als H & M en Steve Madden aan warenhuizen zoals Bloomingdale's of een specialiteit hoedenwinkel upmarket, SoHo heeft u gedekt. Met een vibe meer hip dan Harrod's, de loting gaat veel verder dan alleen winkelen. Dit historische gebied van Lower Manhattan beweert ook uitstekende galeries - die bezocht kunnen worden tijdens de SoHo Art Walk - naast iconische eetgelegenheden, cutting edge gastropubs, chic voetgangers, coffeeshops, opmerkelijke architectuur en nog veel meer.

De Filantropische Housing Works Bookstore and Cafe

Een bron van steun voor dakloze leven met aids, de twee verdiepingen tellende Housing Works Bookstore en Cafe is gevuld met literaire collectibles, een goed gevulde cafe zoals bier en wijn, en een brede cross-genre selectie van boeken en zeldzame muziek vindt. U kunt een latte nippen tijdens het surfen op hun gratis WiFi of browsing voor uw favoriete boek met de voldoening te weten dat bijna 100 procent van uw aankopen gaan naar de Housing Works oorzaak. Zorg ervoor dat hun evenementen schema bekijkt aangezien zij vaak te houden signeersessies voor up-and-coming en geprezen schrijvers, maar ook als gastheer voor live storytelling optredens via The Moth.

De Iconic Balthazaar Brasserie

Balthazaar, de 200-seat Franse brasserie op de SoHo's Spring Street, werd gestart door "The New York Times" uitgeroepen tot 'Inventor van Downtown', Keith McNally. Binnen deze klassiek herontworpen - donker hout, koperen armaturen, off-white / peach muren - leerfabriek, Balthazaar tabellen zijn gevuld met chique traditionele brasserie items zoals rundvlees tartare, vers gebakken brood, Franse uiensoep, een volledige raw bar, met de hand -picked wijnen en soms mensen zo iconisch als de mijlpaal eetcafe zelf. Een maaltijd hier kan prijzig en reserveringen zijn sterk aanbevolen - ruim van tevoren. Terwijl de acht verschillende menu's zijn onder andere keuzes voor het ontbijt tot after-hour hapjes, hun brunch menu biedt smaken die op grote schaal overspannen over de hele linie.

The Bare Bones van de Evolution Store

Gebouwd in het midden van de 19e eeuw van een boom in gietijzeren bouw - Soho is één van 's werelds grootste gebieden voor gietijzeren structuren - dit district NYC evolutie van saai tot fab was snel. Verscholen in een kleine ruimte net ten westen van Mercer op Spring Street, is SoHo's Evolution Store te wachten om te laten zien stukjes van onze eigen evolutie. Part store, deel workshop en een deel museum, de Evolution Store beschikt over displays van menselijke schedels aan taxidermie geschenken en andere natuurlijke historie collectibles. Echt een plek van wetenschappelijke macabere sinds 1993, dit is een bewijs van de eigenzinnigheid en queer kant van SoHo.

De verborgen Vuil van de Aarde Room

Zelfs de meest luxe en trendy plaatsen zijn ondergedoken een soort van vuil. In artsy SoHo, echter, zijn verborgen in stijl. New York Aarde Kamer permanente installatie van de Dia Art Foundation is op openbare mening sinds 1980 en is de derde en enige overgebleven installatie Earth Room door kunstenaar Walter De Maria. De installatie bestaat uit 3.600 voet vloeroppervlak onder 250 kubieke werven van, nou ja, aarde. De bijna 2-foot-high bodem sculptuur kan worden waargenomen van achter een knie-hoge guard van plexiglas en heeft gratis toegang.

Share This Post