Index / Fashion, Style & Personal Care / Wat Rechters zoeken in Toddler Pageants

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Wat Rechters zoeken in Toddler Pageants

Schoonheidswedstrijden zijn al sinds de jaren 1920, en optochten voor kinderen volgden in de jaren 1960. Als u het invoeren van uw peuter in een missverkiezing, moet uw kind jonger dan vier jaar oud te kwalificeren voor de peuter leeftijdsgroep. Page

AdvertisementSchoonheidswedstrijden zijn al sinds de jaren 1920, en optochten voor kinderen volgden in de jaren 1960. Als u het invoeren van uw peuter in een missverkiezing, moet uw kind jonger dan vier jaar oud te kwalificeren voor de peuter leeftijdsgroep. Pageant rechters zal peuters tot het bedrijf van een chaperon terwijl ze op het podium. Hoewel optocht rechters altijd op zoek naar de "volledige pakket," verschillende optochten hebben verschillende verwachtingen, dus het is altijd het beste om te controleren met hun regels en richtlijnen voor de grote dag.

Persoonlijkheid

Rechters altijd leuk om een ​​gevoel van de deelnemers 'persoonlijkheden, die soms een beetje moeilijker met jongere deelnemers kunnen krijgen. U kunt de persoonlijkheid van uw peuter tonen door haar dressing in outfits die vertegenwoordigen wat ze wil. Als uw peuter acties, als een golf kan geven, of gebruik maken van een favoriet speeltje als een prop, is dit een goede manier om de rechters te laten zien de persoonlijkheid van je kleintje.

Kleding

Uw peuter vereist zal zijn om verschillende outfits te dragen tijdens het verloop van de verkiezing. Ze zal worden beoordeeld op de kwaliteit van de kleding en hoe schattig ze eruit ziet, terwijl het dragen van het. Er kunnen verschillende categorieën van kleding, afhankelijk van de verkiezing. Verwacht om minstens drie hoofdcategorieën zijn: vrijetijdskleding, badpak en formele slijtage. Rechters zullen kijken om te zien hoeveel inspanning was in dressing de peuter op basis van de bepaalde categorie te zetten.

Stage Presence

Hoe uw peuter presenteert zich zal op het podium een ​​grote rol in de beslissing van de jury te spelen. Rechters zijn op zoek om te zien hoe goed uw peuter reageert op zijn podium in de voorkant van een grote menigte van mensen. Uw kleine men moet heldere ogen en lijken blij om daar te zijn. Een huilende peuter is niet wat de rechters hopen te zien op spectakel dag. Als uw peuter loopt met uw hulp, zullen de rechters kijken om te zien hoe ze zichzelf presenteert. Als uw peuter zwaait naar de menigte of een glimlach, dit is een goed teken voor de rechters.

Facial Beauty

Een ander aspect dat de rechters zal op zoek naar een algemeen gezicht schoonheid, die heel natuurlijk komt voor peuters. Afhankelijk van het type van de optocht, kan dit je nodig hebt om make-up op je peuter of het toepassen van een nep looien product. Andere, minder formele optocht jury zal op zoek naar een meer natuurlijke look, dus je moet altijd onderzoeken voorkeuren voor de grote dag.

Share This Post