Index / Ambachten / Wat Paint te gebruiken op een Leather Jacket

Share This Post

Ambachten

Wat Paint te gebruiken op een Leather Jacket

Misschien wilt u verf je leren jas naar zijn oorspronkelijke kleur te herstellen, recolor het of pas het met uw eigen ontwerp. Wat u ook doet, zal het de juiste soort verf voor de taak nodig hebben. U zult er een die is duurzaam, langdurige nodig, en

AdvertisementMisschien wilt u verf je leren jas naar zijn oorspronkelijke kleur te herstellen, recolor het of pas het met uw eigen ontwerp. Wat u ook doet, zal het de juiste soort verf voor de taak nodig hebben. U zult er een die is duurzaam, langdurige nodig, en kan opstaan ​​om de natuurlijke buiging van leer. Deze zijn verkrijgbaar bij leer retailers, schoenmakers, stoffeerders en ambachtelijke winkels.

Restoration of recoloring

Als je de kleur van je jas herstelt zal het een lederen verf nodig. Deze op basis van acryl verf zal u helpen om een ​​gelijkmatige laag te bereiken. U vindt ze van shoe care en lederen bekleding retailers, niet van leer retailers. De formulering van de verf is uitermate geschikt voor lederen jassen. Meltonian Nu-Life is een populair merk voor schoenen.

Recoloring is een veel moeilijker vooruitzicht dan restauratie als u de oude kleuren geheel moeten dekken. In dit geval zal je twee tot drie keer zo veel verf nodig hebt als je zou in de restauratie, en veel meer emailverwijderingsapparaten.

U kunt beluchten en spuit geen vloeistof leder verf met behulp van een verfspuit verkrijgbaar bij hardware retailers.

Kunst en Customization

U moet op basis van acrylharsen leer verven die op maat gemaakt ook, maar zal de vloeistof ras te gebruiken en toe te passen met ofwel penselen of lucht borstels. Je hebt een veel grotere selectie van vloeibare verven; Deze zijn verkrijgbaar bij retailers zoals Tandy Leather Factory, Lederen Wereld Technologies, of Angelus.

Het Angelus Leather Paint No. 720 is een favoriet onder lederen kunstenaars want het is zeer duurzaam-het moet zijn zoals het is ontworpen voor schoenen. Het komt in een bredere verscheidenheid van kleuren (zoals saffier en avocado groen) doen dan de schoen verven (meestal zwart, bruin, cordovan en wit). Leather Wereld Technologies biedt vloeibare bekleding verven in all-in-one kits, met inbegrip van schoonmakers en conditioners.

Als je op een budget kunt u elke acryl vloeibare verf verkrijgbaar bij kunst aanbod retailers gebruiken.

Afwerking

U kunt schilderen op vrijwel elke leren jas, maar kan niet opnieuw te kleuren of herschilderen alle jassen.

Als de leer shows dragen vlekken of is vervaagd dan heeft het een toplaag die u kunt schilderen. Als in plaats daarvan het leder lijkt geen glans hebben om het, en zijn krassen behouden de kleur van de jas of het gemakkelijk absorbeert water, dan is het aniline geverfd; de jas is niet geschilderd, maar geverfd door. U kunt een ontwerp te schilderen op het met acryl, maar een poging om de jas algehele verf zal desastreuze gevolgen hebben. Het leer zal twee uitvoeringen, de doffer aniline afwerking en de gladdere acryl afwerking.

Ongeacht het type van de afwerking, moet u het oppervlak voor te bereiden om de verf met een emailverwijderingsapparaten ontvangen. Deze vluchtige organische stoffen te verwijderen het wassen en oliën, en voor te bereiden het oppervlak te binden met de verf. Meltonian's Nu-Life Color Preparer is een dergelijke emailverwijderingsapparaten, die gemakkelijk verkrijgbaar bij schoenmakers is. Professionele lederen crafters gebruiken vaker het merk Fiebing. Leather Wereld Technologies omvat de emailverwijderingsapparaten met de verf in de kleurstof en recolor kits.

Share This Post