Index / Reizen / Wat moet vrouwen dragen op een cruiseschip vakantie?

Share This Post

Reizen

Wat moet vrouwen dragen op een cruiseschip vakantie?

Een van de meest voorkomende vragen eerste keer cruisers vraag is: "Wat moet ik pakken om te dragen?" Het eerlijke antwoord is: "Het hangt ervan af." Je moet rekening houden met het klimaat van uw bestemming, de aard van de cruise je n

Advertisement

Een van de meest voorkomende vragen eerste keer cruisers vraag is: "Wat moet ik pakken om te dragen?" Het eerlijke antwoord is: "Het hangt ervan af." Je moet rekening houden met het klimaat van uw bestemming, de aard van de cruise je neemt en de activiteiten die u het meest waarschijnlijk om deel te nemen. Toegegeven, vrouwen hebben meer mogelijkheden dan mannen, maar dat betekent niet per se het gemakkelijker maken om te beslissen wat te dragen. Om het probleem nog ingewikkelder te maken, elke cruise lijn heeft zijn eigen standaard dress code. Het houden van die gedachten in het achterhoofd, zijn er een aantal algemene richtlijnen voor de juiste cruise kleding voor dames.

Op de dag van vertrek, kies rimpel-resistente artikelen aangepast aan het klimaat van uw inscheping poort. Je zult jezelf langs met de menigte, op zoek naar je kamer en sjouwen je koffers - ten minste een deel van de tijd - terwijl aan boord klimmen, waardoor dit een slechte tijd om uit te breken van de nieuwe sandaaltjes of flirterige weinig sundress. Denk business casual en je zal mengen goed aan bij de meerderheid van uw medereizigers.

Voor 's ochtends en' s middags doorgebracht aan boord van het schip, pak kleding die je prettig vindt en die geschikt is voor alle activiteiten die u hebt gepland is. In warmere klimaten zwemkleding met cover-ups en sandalen zijn moeten items te hebben en worden gedragen voor het grootste deel van de dag, terwijl de excursies aan wal kunnen bellen voor iets een beetje meer duurzaam. Als u van plan bent om van boord te gaan voor een beetje sightseeing er zeker van te conservatieve lengte shorts bevatten (niet alle culturen zijn zo liberaal als de onze), stevige wandelschoenen en shirts met korte mouwen. Kies twee verschillende kleuren en een neutraal voor al je casual stukken, zodat je kunt mixen en matchen, het creëren van verschillende looks voor elke dag met behoud van ruimte in uw bagage.

Zodra de zon ondergaat, wordt de dresscode bepaald door de dinerkaart. , Of formele ongedwongen informele: Over het algemeen, zal 's avonds maaltijden in het kader van een van de drie categorieën vallen. Etenstijd informele wijze afscheid van de korte broek en slippers en hallo aan de zon jurken, rokken gemaakt van denim of kaki of sportieve broek of denim jeans. Casual diners worden meestal gehouden op de eerste en de laatste nachten van een cruise.

Voor de goede orde, "Informele Avond" is niet hetzelfde als "Informal." Het is dressier dan casual, zodat denim van welke aard is out. Maar het is niet formeel, zo lovertjes toga's en cocktailjurken zal lijken op zijn plaats. Je zou waarschijnlijk kiezen voor dezelfde soort kleding voor de kerk als u zou doen voor een informele Avond, hoewel halslijnen en hemlines neiging om iets meer suggestief zijn. De meerderheid van de diners aangeboden op moderne cruises vallen in deze categorie.

Formele diners worden gehouden één of twee avonden per week. Zoals de titel al doet vermoeden, zijn ze kleden evenementen waar de mannen dragen donkere pakken en stropdassen of smoking en de dames dragen jurken of little black dresses. Denk eenvoudig en elegant bij het kiezen van een stijl en zorg ervoor dat een beetje ademruimte te verlaten als de meeste cruises zijn "all-inclusive" zaken en mensen hebben de neiging om een ​​paar pond te krijgen als de dagen gaan door.

Share This Post