Index / Careers & Work / Wat moet ik dragen naar Turn in Employment Applications?

Share This Post

Careers & Work

Wat moet ik dragen naar Turn in Employment Applications?

Draaien in een toepassing werkgelegenheid lijkt misschien een eenvoudige taak, maar denk je uiterlijk voordat de deur bij de hand in uw CV of toepassing. Eerste indrukken zijn de belangrijkste, dus moet je jezelf te presenteren als een professional d

Advertisement

Draaien in een toepassing werkgelegenheid lijkt misschien een eenvoudige taak, maar denk je uiterlijk voordat de deur bij de hand in uw CV of toepassing. Eerste indrukken zijn de belangrijkste, dus moet je jezelf te presenteren als een professional die in staat vanaf het begin. Alles, van uw make-up om de schoen selectie, is van groot belang, ook al ben je niet van plan op een officieel interview. Hoewel het niet nodig is om een ​​pak te dragen voor de gelegenheid, kiezen voor zakelijke casual kleding, een positieve houding en een glimlach.

Hair and Nails

Kam je haar, zodat het wirwar-vrij en uit je gezicht. Bind lang haar in een knot of paardenstaart of draag het achter je oren naar een low-onderhoud, professionele stijl te bereiken. Vrouwen moeten weinig make-up dragen en neutrale kleuren. Vermijd het dragen van sterke cologne of parfum.

Bestand uw nagels neer op een nette, professionele lengte. Ze moeten niet te ver reiken dan je vingers. Vrouwen kunnen kiezen voor een laag van duidelijke polish of een neutrale kleur.

Kleding

Draag zakelijke broek gecombineerd met een simpele button-down shirt of polo shirt. Vermijd tank tops, mouwloze shirts en halter tops. Vrouwen kunnen kiezen voor een rok die op zijn minst stopt in het midden van de knie te dragen.

Houd kleur selectie neutraal - blauw, zwart, grijs of bruin - en blijf weg van felle kleuren, tenzij je solliciteert naar een baan in een creatieve veld.

Schoenen

Selecteer een paar zaken passende schoenen. Draag loafers of jurk schoenen als je een man bent. Vrouwen kunnen pompen of instappers te dragen. Vermijd stiletto's, atletische slijtage en sandalen.

Voordat u het huis verlaat, controleer uw schoenen voor schaafplekken en buff en glans je schoenen als dat nodig is.

Accessoires

Accessorize met kleine stukjes van sieraden die niet te overweldigend of storend. Een eenvoudige horloge, een paar oorbellen of een kleine ketting aanvaardbaar zijn. Verwijder eventuele gezicht piercings en tatoeages bedekken. Draag een riem met broek om een ​​goede pasvorm te verzekeren.

Draai in de Application

Draag uw sollicitatie en CV in een portefeuille zaak en aanwezig is in een keurig zwart, bruin, crème of wit map.

Draag een glimlach op je gezicht als je het gebouw in te voeren om de hand in uw toepassing. Stel jezelf voor aan de receptioniste en kort haar vertellen je missie. Vraag haar over de volgende stappen in de aanvraagprocedure, en zeg "dank u" voordat je vertrekt.

Share This Post