Index / Gezondheid / Wat medicatie is goed voor neusafscheiding?

Share This Post

Gezondheid

Wat medicatie is goed voor neusafscheiding?

Als mensen hadden om samen te komen als een soort en maak een lijst van enkele van de meest vervelende dingen die mensen te maken hebben met binnen een typisch menselijke levensduur, zou neusafscheiding zeker ergens in de buurt van de top zijn. Neusa

Advertisement

Als mensen hadden om samen te komen als een soort en maak een lijst van enkele van de meest vervelende dingen die mensen te maken hebben met binnen een typisch menselijke levensduur, zou neusafscheiding zeker ergens in de buurt van de top zijn. Neusafscheiding treedt op wanneer je natuurlijke slijmproductie gaat uit whack en neemt toe tot het punt waar je het merkt.

Oorzaken en overwegingen

Elke dag, ons lichaam produceren enkele pinten van slijm te verwarmen en te hydrateren de lucht die we inademen het geschikt is voor de zorgvuldig uitgebalanceerde ademhaling systeem te maken. Dit slijm dient ook om stof, bacteriën en andere deeltjes die onze longen kunnen beschadigen en krijgen in onze bloedbaan buiten te houden. Wanneer gebombardeerd met een overmaat van deze deeltjes het systeem hellingen en verhoogt slijmproductie.

Terwijl de beste remedie tegen neusafscheiding is om te voorkomen dat zo goed mogelijk wat de oorzaak is, is dit niet altijd een optie, vooral als allergieseizoen komt langs of als je de pech om ziek van een bacteriële of virale infectie in de bovenste luchtwegen. Hoewel bepaalde infecties geassocieerd met neusafscheiding zoals een chronische of acute sinus-infectie kan arts voorgeschreven antibiotica nodig hebben, zullen de meeste voorwaarden zelf op te lossen in de tijd gegeven een normale immuunsysteem. Het beste wat men dan kan doen, is gewoon de behandeling van de symptomen zoals ze gebeuren om het ongemak of ergernis voor ons dagelijks leven te minimaliseren.

medicijnen beschikbaar

De meest directe en effectieve manier om neusafscheiding aanval zal waarschijnlijk komen in de vorm van steroïde gebaseerd neussprays. Deze sprays (die vaak een recept), hebben anti-allergische en inflammatoire eigenschappen die snel kunnen omgaan met een loopneus, congestie en neusafscheiding. Het probleem met deze sprays is dat schadelijke bijwerkingen hebben, dus moeten ze spaarzaam in permanent overleg worden gebruikt met een arts.
Een andere optie komt in de vorm van orale steroïden die ook heel krachtig kan zijn, en zoals sprays, kunnen ze schadelijk op lange termijn.
Waarschijnlijk de meest gebruikte en beschikbare medicijnen nuttig zijn in het omgaan met neusafscheiding zijn antihistaminica. Deze medicijnen helpen blokkeren sommige reacties van het lichaam op allergenen die leiden tot neusafscheiding plaatsen. Claritin en Benadryl komen het meest voor.
Neusdruppels zijn een andere gemeenschappelijke tak van medicijnen die nuttig zijn als ze last post nasale infuus. Sprayversies zoals Afrin onmiddellijk helpen met de zwelling in de neusholte en laat het slijm gemakkelijker passeren, maar ze kunnen gevaarlijk en verslavend als gebruikt voor meer dan een paar dagen.

Conclusie

Het is belangrijk om de mogelijke bijwerkingen of gevaren overwegen bij het gebruik van deze medicijnen. Toch moet deze medicijnen helpen omgaan met die onophoudelijke en afleidend neusafscheiding, waardoor u de opluchting om te werken, te spelen of te ontspannen in alle rust.

Share This Post