Index / Huis / Wat Maakt Concrete?

Share This Post

Huis

Wat Maakt Concrete?

Beton is een vaak over het hoofd gezien onderdeel van persoonlijke eigendommen, al moet worden schoongemaakt op een regelmatige basis. Een snelle, eenvoudige reiniging van het beton in uw oprit of op de trottoirs rondom uw huis kan gaan een lange man

AdvertisementBeton is een vaak over het hoofd gezien onderdeel van persoonlijke eigendommen, al moet worden schoongemaakt op een regelmatige basis. Een snelle, eenvoudige reiniging van het beton in uw oprit of op de trottoirs rondom uw huis kan gaan een lange manier naar het maken van de buitenkant van uw huis zien er net zo warm en uitnodigend als de binnenkant.

Zeep en Dek Brush

Een van de eenvoudigste manieren om te gaan over het schoonmaken van beton is met behulp van afwasmiddel en wasmiddel. Spuit de zeep over het beton, en wrijf het oppervlak met een dek borstel. Spoel de zeep weg met water uit een tuinslang, en het gebruik van een vloer zuigmond om de toegang zeep en bellen duwen van het beton. Deze methode van het schoonmaken zal zelden te verwijderen diep vlekken in het beton, maar kan worden gebruikt om beton te kijken schoon te houden, geef het een gezonde glans en als een eerste stap alvorens over te gaan tot meer ernstige methoden van reiniging.

Hogedrukreiniger

Misschien is een van de eenvoudigste werkwijze voor het reinigen beton met een hogedrukreiniger. Je kunt er een te huren bij uw lokale hardware winkel, of lenen van een vriend als je niet een van uw eigen. Vaak zal alleen water genoeg om concrete schoon te zijn wanneer gespoten van een hogedrukreiniger, maar het schoonmaken oplossingen kunnen worden toegevoegd aan het water om eruit te komen echt hardnekkige vlekken zoals vet of olie. Die het mondstuk van de hogedrukreiniger ongeveer 6 tot 10 inch van het beton, spuit het water op het oppervlak. Werken in een stabiele manier, werken heen en weer over de betonnen langzaam, zodat de druk van het water te sproeien weg opgebouwde vuil. Werk in secties om strepen en ongelijke kleuring te voorkomen.

Kitty Litter en Dry Cement

Als de hele plaat van beton is geen behoefte aan schoonmaak, kunt u schone hardnekkige vlekken plaatse middels kattenbakvulling. Giet een stapel van kattenbakvulling boven op de vlek en laat het onaangeroerd zitten gedurende 48 uur, waarbij de kattenbakvulling tijd om te genieten van de vlek zal geven. Na 48 uur is verstreken, vegen de kattenbakvulling in een stof pijn, en de vlek zal gaan met haar. Indien sporen van de vlek blijft, herhaal het proces, dit keer met behulp van droge cement.

Zoutzuur

Zoutzuur is een reinigingsmiddel vaak gebruikt om beton in industriƫle omgevingen te reinigen. Het mag alleen worden gebruikt op uw persoonlijke eigendommen als een laatste wanhopige poging en moeten met uiterste voorzichtigheid worden behandeld; zoutzuur is een gevaarlijke chemische stof die je keel, neus en longen kan branden. Lange mouwen, moeten een lange broek verscholen in sokken en schoenen, een veiligheidsbril en rubberen handschoenen worden gebruikt, en je moet al de aanwijzingen op het etiket te lezen voor het gebruik van zoutzuur. Zoutzuur kan worden geschrobd op het beton met een dek borstel of gespoten, net als bij een hogedrukreiniger, met behulp van een speciale spuit.

Share This Post