Index / Sport en fitness / Wat kunnen de voordelen van het hebben van een overdekt zwembad in een school?

Share This Post

Sport en fitness

Wat kunnen de voordelen van het hebben van een overdekt zwembad in een school?

Er zijn tal van voordelen voor een school tot een overdekt zwembad. Zwemmen is een van de meest populaire sporten in de Verenigde Staten. Het is een uitstekende manier voor kinderen om hun dagelijkse benodigde lichaamsbeweging krijgen. Er zijn veel m

AdvertisementEr zijn tal van voordelen voor een school tot een overdekt zwembad. Zwemmen is een van de meest populaire sporten in de Verenigde Staten. Het is een uitstekende manier voor kinderen om hun dagelijkse benodigde lichaamsbeweging krijgen. Er zijn veel mentale en fysieke voordelen wanneer kinderen zwemmen in het water. Studenten zijn niet alleen in staat om langer uit te oefenen tijdens het zwemmen in een overdekt zwembad versus land activiteiten, maar volgens de Centers for Disease Control and Prevention, overweeg mensen zwemmen leuker dan land op basis van oefeningen te zijn ook.

Fysieke Health Benefits

Water gebaseerde activiteiten fungeren als een natuurlijke weerstand die in staat zijn je kinderen helpen op te bouwen spierkracht en uithoudingsvermogen zal zijn. Dit zal veel baat hebben studenten met het oog op de coördinatie en de spieren te verhogen. Door het zwemmen op een regelmatige basis, kinderen voelen zich meer geneigd om te blijven uitoefenen, teneinde actief te blijven. Wanneer kinderen vroeg over water en zwemmen zijn opgeleid, ze niet het ontwikkelen van een angst voor het later in het leven, die hen in staat stelt om plezier te hebben in het water en wordt ervaren zwemmers.

Mental Health Benefits

Wanneer uw kinderen deelnemen aan het zwemmen programma's en activiteiten, zullen ze vaak krijgen meer alertheid op school. Continue zwemmen oefening kan helpen uw studenten op tot meer self-gedisciplineerd en vastbesloten om te slagen op school. Sommige studies suggereren dat dyslectische kinderen profiteren van de voordelen van het zwemmen door te helpen met hun lees- en schrijfvaardigheid, omdat zwemmen, een dubbelzijdige fysieke activiteit, balanceert de linker- en rechterhelft van de hersenen.

Special Needs Zwemmen Programs

Verstandelijk gehandicapte studenten zullen profiteren van het zwemmen, omdat dit soort recreatieve activiteit biedt deze personen met een stopcontact om de spanning te verlichten, terwijl ook het verbeteren van familie verbindingen, volgens de CDC. Als je school beslist om te installeren een overdekt zwembad, zult u in staat om te zwemmen programma's die speciaal op maat gemaakt voor kinderen met speciale behoeften te ontwerpen. U kunt water onderwijs gebruiken om te zwemmen vaardigheden en waterveiligheid te ontwikkelen. Lesgeven speciale behoeften studenten hoe om te zwemmen helpt om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten.

Oefening voor volwassenen

De talloze voordelen fysieke, mentale en emotionele gezondheid voor uw studenten moeten meer dan genoeg bewijs zijn om een ​​overdekt zwembad op uw school te hebben. Studenten zijn niet de enigen die kunnen profiteren van een overdekt zwembad, echter. Door het hebben van een overdekt zwembad op uw school, zal het niet alleen in staat zijn om de gezondheid van je leerlingen te verbeteren, maar leerkrachten en docenten ook. Voor mensen met chronische ziekten zoals artritis, betrokken zijn bij water oefeningen heeft bewezen geassocieerde pijn en symptomen te verminderen en tegelijkertijd de regio van de aangetaste gewrichten.

Share This Post