Index / Reizen / Wat kleding te dragen op een Zwitserland vakantie

Share This Post

Reizen

Wat kleding te dragen op een Zwitserland vakantie

Bezoekers van Zwitserland worden aangetrokken door dit kleine, maar fascinerende plek, gelegen in het hart van Europa. Reizigers komen naar oude bergen, kosmopolitische steden en een cultuur die Italiaanse, Duitse en Franse invloed in één regio combi

Advertisement

Bezoekers van Zwitserland worden aangetrokken door dit kleine, maar fascinerende plek, gelegen in het hart van Europa. Reizigers komen naar oude bergen, kosmopolitische steden en een cultuur die Italiaanse, Duitse en Franse invloed in één regio combineert zien. Bij de beslissing wat te dragen terwijl het reizen van Zwitserland, is het het beste om na te denken over de gebieden die u van plan bent om te bezoeken en dan dienovereenkomstig te pakken.

Zwitserland heeft een aantal steden van de nota, met inbegrip van Luzern, Bern, Lausanne, Zürich en Genève. Vele bezoekers die naar Zwitserland voor een of meer van deze steden als onderdeel van een reisroute omvatten. Zwitserse steden hebben vele goede restaurants, theaters en musea, en de meeste vereisen formele kleding voor de ingang. Als u van plan bent een bezoek te brengen ten minste een formeel onderdeel van de jurk. Mannen en jongens moeten een das, een lange broek en een jas mee te nemen. Dames en meisjes moeten een jurk of rok en top te brengen. Beide geslachten moet een paar mooie schoenen te pakken ook. Breng een zonnebril omdat de zon heel intens kan zijn, zelfs in de winter.

Zwitserland is de thuisbasis van vele schilderachtige berggebieden. Bezoekers zullen het hele jaar door activiteiten gericht op de bergen te vinden. Als u een bezoek tijdens de lente en de zomer maanden, breng een korte broek en comfortabele wandelschoenen. Breng een stevige portemonnee of andere tas op te slaan items. Een rugzak is ideaal als u klimmen. Hoewel er zijn veel plaatsen in de bergen waar u gemakkelijk iets kunt grijpen om te eten of te drinken, zal u wilt back-up benodigdheden hebben voor het geval dat. Breng insectenwerend middel om bugs en zonnebrandolie weg te houden om je huid te beschermen. Als u op reis bent in de winter, zorg ervoor dat je een paar goed-gevoerde broek, dikke handschoenen, een hoed en een goede jas om je te beschermen tegen de kou en sneeuw.

Zwitserland heeft zestien grote meren die het hele land dot, evenals tal van rivieren, zoals de Rhône, Rijn en de Aare rivieren. Zwemmen en varen in de Zwitserse meren zijn populaire activiteiten voor zowel de lokale bevolking en bezoekers. Als u van plan bent om een ​​van de vele van de Zwitserse meren of rivieren te genieten, moet je op de juiste wijze te kleden. Mannen en vrouwen moeten een badpak, strand schoenen en badjas te brengen. Naakt zwemmen en topless zwemmen zijn toegestaan ​​in sommige plaatsen, maar afgekeurd op vele gebieden. Bij varen, wil je een korte broek en een top te dragen. Verwacht nat, dus neem een ​​verandering van kleren met u het geval dat.

Share This Post