Index / Careers & Work / Wat kan ik doen met een Biochemie Degree?

Share This Post

Careers & Work

Wat kan ik doen met een Biochemie Degree?

Een groot voordeel van het hebben van een diploma in de biochemie is de diverse mogelijkheden die het biedt in wetenschap en onderwijs. Biochemie is een biologische wetenschap dat de chemie, biologie en aanvullende biologische wetenschappen combineer

AdvertisementEen groot voordeel van het hebben van een diploma in de biochemie is de diverse mogelijkheden die het biedt in wetenschap en onderwijs. Biochemie is een biologische wetenschap dat de chemie, biologie en aanvullende biologische wetenschappen combineert. Het kan leiden tot een carrière werken in een laboratorium, een schuur of een klaslokaal, om er maar een paar te noemen. Van het uitvoeren van onderzoek, het uitvoeren van forensische analyse, aan het bestrijden van bioterrorisme, diverse opties bestaan ​​bij de beslissing wat te doen met een biochemie diploma.

geavanceerde Degrees

Hoewel een bachelor's degree in de biochemie biotechnologie biedt kansen op werk, zoals laborant, assistent-onderzoeker of een biochemicus, graduate en postgraduate onderwijs leiden tot meer carrièremogelijkheden en ruimte voor vooruitgang. Om les te geven op het college-niveau, een master's degree is meestal de minimale eis. opleiding Een master biedt u meer tijd voor onderzoek en de mogelijkheid om nauw samen te werken met de school faculteit. Een Ph.D. is over het algemeen nodig om onafhankelijk onderzoek uit te voeren en te bereiken senior level posities bij de meeste biotechnologische bedrijven en in de academische wereld.

High School Leraar van de wetenschap

Als je sterke communicatieve vaardigheden, geduld en het vermogen om begeleiding te bezitten, een carrière als een middelbare school leraar wetenschappen is een haalbare optie. Zelfs als je niet de nodige opleiding werk op de universiteit hebben genomen om licentiestatus te krijgen als een leraar, alternatieve programma's zijn beschikbaar in elke staat om mensen met een bachelor-diploma in een bepaald gebied, zoals de biochemie te helpen, om leraren te worden.

Professional Health Career

De cursus werk en de vaardigheden geleerd tijdens het invullen van de biochemie diploma-eisen voor te bereiden u aan te vragen en voer een van de zorgverlener velden. Met biochemie aanbieden van een dergelijk breed spectrum van de wetenschap als geheel, de informatie die je hebt geleerd op school biedt een grondige kennis van de wetenschap tijdens het toelatingsproces en effent de weg voor succes als je eenmaal een beroep in de gezondheidszorg de school hebben gesloten.

Overheid Agentschap

Overheidsinstanties bieden een scala aan kansen op werk voor mensen met een biochemie graden. Volgens het Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook, 2010-11 Edition, "Ongeveer 40 procent van alle biologische wetenschappers in dienst waren van federale, provinciale en lokale overheden. Federal biologische wetenschappers werkte vooral voor de Amerikaanse ministeries van Landbouw, Binnenlandse Zaken, en defensie en de National Institutes of Health. " Extra overheidsinstellingen zoals de Drug Enforcement Agency, Centers for Disease Control en het Federal Bureau of Investigation ook het huren van de biochemie afgestudeerden.

Share This Post