Index / Huis / Wat kan een vals koolmonoxidemelder Oorzaak?

Share This Post

Huis

Wat kan een vals koolmonoxidemelder Oorzaak?

Installatie en het onderhoud koolmonoxidedetector is een essentieel onderdeel van de bescherming huishouden. Een apparaat dat de verbranding gebruikt om warmte te produceren produceert kleine hoeveelheden koolmonoxide gas, maar onder bepaalde omstand

AdvertisementInstallatie en het onderhoud koolmonoxidedetector is een essentieel onderdeel van de bescherming huishouden. Een apparaat dat de verbranding gebruikt om warmte te produceren produceert kleine hoeveelheden koolmonoxide gas, maar onder bepaalde omstandigheden kan koolmonoxide gas ophopen aan giftige en zelfs dodelijke niveaus. Koolmonoxidemelders werken door het meten van de concentratie van koolmonoxide gas in delen per miljoen en door een alarmsignaal wanneer gassen gevaarlijke niveaus hebben bereikt. Het is essentieel om te begrijpen wat leidt tot een vals alarm in een koolmonoxidedetector om te weten wanneer familie in gevaar.

Koolmonoxidemelders en valse alarmen

Volgens het Environmental Protection Agency, detectie technologie die wordt gebruikt in koolmonoxidemelders is nog in ontwikkeling en koolmonoxidemelders "zijn over het algemeen niet beschouwd als betrouwbaar als de rookmelders gevonden in huizen van vandaag te zijn." Laboratoriumtests uitgevoerd door de EPA, Underwriters Laboratories en andere groepen verricht heeft aangegeven dat sommige koolmonoxidemelders klonk bij het meten van veilige niveaus van koolmonoxide en anderen niet te klinken bij het meten van giftige niveaus van koolmonoxide.

Oorzaken

De mogelijke oorzaken van een koolmonoxidemelder klinkende een vals alarm zijn talrijk en gevarieerd. Afgezien duidelijke oorzaken zoals ontwerpgebreken en elektronische storingen, het installeren van een koolmonoxidedetector in een gebied van hoge vochtigheid of in ruimtes die niet verwarmd, zoals kelders, garages en zolders, kunnen vals alarm veroorzaken. Omdat alle-het-vuren producerende apparaten produceren kleine en veilige hoeveelheden koolmonoxide, het installeren van een detector te dicht bij een van deze apparaten kan een vals alarm ook veroorzaken. Tenslotte installeren van een koolmonoxidedetector op een plaats waar het wordt blootgesteld aan chemische oplosmiddelen en reinigingsmiddelen, zoals haarlak en deodorant spray, kan de detector onrechte reis.

Wat moeten we doen

Koolmonoxidedetector valse alarmen zijn moeilijker te identificeren dan rookmelder vals alarm; Als een rookmelder afgaat, is het zeer eenvoudig om te zien of er een echte brand in huis of als het een vals alarm. Koolmonoxide, daarentegen, is een kleurloos en reukloos gas, zodat eenvoudige waarneming is niet voldoende voor het herkennen van een vals alarm. Als uw koolmonoxidemelder afgaat, ventileren de kamer en het huis verlaten, vooral als iemand in het huis vertoont de verklikker tekenen van een koolmonoxidevergiftiging zoals hoofdpijn, misselijkheid, verwardheid, duizeligheid en flauwvallen. Als het alarm niet meer klinken na verluchten, is het het beste om een ​​professionele onderzoekt de kamer om te bepalen of er een giftige opbouw van koolmonoxide.

Voorzorgsmaatregelen

De EPA wijst erop dat koolmonoxidemelders nooit mag worden beschouwd als een vervanging voor een goed onderhoud van uw brand producerende apparaten. Het handhaven van deze apparaten goed kan de mogelijkheid van koolmonoxide opbouw te verminderen en zo bespaart u van nodig om te bepalen of een alarm vals is of niet in de eerste plaats. Daarnaast onderzoeken de koolmonoxidemelder u van plan bent om te kopen om te zien hoe het product in het testen uitgevoerd door groepen zoals Consumer Reports en UL. Belangrijker, regelmatig controleer koolmonoxidedetectors de kans op een vals alarm te reduceren.

Share This Post