Index / Careers & Work / Wat Jobs zijn beschikbaar met een BBA in Marketing Management?

Share This Post

Careers & Work

Wat Jobs zijn beschikbaar met een BBA in Marketing Management?

Veel hogescholen bieden een vierjarige bachelor's degree in Business Administration (BBA) met diverse specialisaties. Een van deze is marketing management, dat de fundamentele beginselen van het bedrijfsleven en marketing dekt. De voltooiing van deze

Advertisement

Veel hogescholen bieden een vierjarige bachelor's degree in Business Administration (BBA) met diverse specialisaties. Een van deze is marketing management, dat de fundamentele beginselen van het bedrijfsleven en marketing dekt. De voltooiing van deze cursussen helpt studenten inzicht te krijgen in de economische aspecten van het bedrijfsleven, de prijsstelling van producten, psychologie van de consument en de feedback-analyse, import en export van goederen, reclame en promotie van het merk. Een BBA in marketing management maakt daarom kandidaten aantrekkelijker te maken voor organisaties van het bedrijfsleven.

Marktonderzoeker

In de huidige concurrerende markt, bedrijven vertrouwen op grote schaal van feedback van klanten en de studie van de aankoop van trends om innovatieve producten te ontwikkelen. Marktonderzoekers in organisaties vervullen deze functie met behulp van marktonderzoek uitgevoerd door middel van het internet, telefonische interviews en face-to-face interacties op openbare plaatsen. Zij analyseren de resultaten van deze enquêtes en informatie te verstrekken over de publieke opinie over de producten van het bedrijf. Deze analyse geeft het bedrijf een waardevolle bijdrage met betrekking tot het ontwerpen van producten, promotie en distributie-strategieën. Zoals aangegeven in de gegevens van het Bureau of Labor Statistics, het gemiddelde salaris van marktonderzoekers mei 2008 was $ 61.070.

Verkoopsmanager

Bedrijven maken gebruik van sales managers om het proces van de distributie van producten of diensten van het bedrijf te begeleiden. De werkelijke verkoop functie wordt afgehandeld door de verkoop of vertegenwoordigers in de fabriek, die naar de sales manager te melden. Sales managers direct sales vertegenwoordigers die door het toekennen van specifieke gebieden en verkoop doelen, en het verstrekken van begeleiding en opleiding over verschillende aspecten van de verkoop, zoals bellen, met behulp van presentaties, het uitvoeren van product demonstraties en met succes afsluiten van orders. Vanaf mei 2008 is het gemiddelde salaris voor sales managers was $ 97.260 zoals gerapporteerd door het Bureau of Labor Statistics.

marketing Manager

Met behulp van de input van marktonderzoek analisten, marketing managers ontwikkelen van strategieën om de zichtbaarheid van het product in de markt te verbeteren. In combinatie met de promotie en reclame teams, marketing managers bepalen promotionele ideeën, reclamecampagnes en markten waar het bedrijf deze campagnes moeten gericht. Ze bestuderen ook de trends in de markt en de voorkeuren van de klant blijkt uit het marktonderzoek gegevens om samen te werken met de productie team om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen. Volgens het Bureau of Labor Statistics, het gemiddelde salaris van de marketing managers mei 2008 was $ 108.580.

Public Relations Specialist

Public relations specialisten werken met marketing imago van het bedrijf niet een product of dienst, maar. De taak van de public relations specialist gaat de interactie met medewerkers, investeerders, klanten, media en consumenten. Deze professionals organiseren persconferenties, sturen persberichten en uit te voeren publieke interactie programma's om een ​​positief imago van het bedrijf op te bouwen en te versterken haar merken. Overheidsinstanties ook kandidaten met een BBA in marketing management in te huren om te werken als public relations specialisten, aangeduid als druk secretaresses. Volgens het Bureau of Labor Statistics, in mei 2008 is het gemiddelde jaarsalaris van de public relations specialisten was $ 51.280.

Share This Post