Index / Gezondheid / Wat is vloeibaar chlorofyl Gebruikt voor?

Share This Post

Gezondheid

Wat is vloeibaar chlorofyl Gebruikt voor?

Verantwoordelijk voor de groene kleur in planten, chlorofyl is om te planten wat bloedplasma is voor de mens. Licht verteerbaar vloeibare chlorofyl is rijk aan calcium, magnesium, mangaan, fosfor, selenium, zink en kalium en bevat ook vitaminen A, C

Advertisement

Verantwoordelijk voor de groene kleur in planten, chlorofyl is om te planten wat bloedplasma is voor de mens. Licht verteerbaar vloeibare chlorofyl is rijk aan calcium, magnesium, mangaan, fosfor, selenium, zink en kalium en bevat ook vitaminen A, C en E als een hele voedsel, vloeistoffen chlorofyl zuivert het bloed en verwijdert giftige stoffen uit het spijsverteringsstelsel.

Volgens de "recept voor Nutritional Healing," vloeibare chlorofyl is een essentieel onderdeel van een zuivering van het bloed therapie. Reinigen van giftige stoffen uit het bloed, vloeistof chlorofyl voegt ook belangrijke voedingsstoffen aan het bloed en bouwt rode bloedcellen. Het nemen van vloeibare chlorofyl remt ook cellulaire schade veroorzaakt door straling.

Door de darmen van opgeslagen toxine bevrijden, vloeibare chlorofyl is nuttig bij het reinigen en afstellen van het spijsverteringsstelsel. Vloeibare chlorofyl werkt door zich te hechten aan de onzuiverheid en vrijgeven ze in lichaamsvloeistoffen. Het drinken van ongeveer 2 liter water per dag zal helpen bij het ontgiftingsproces waarvan wordt gezegd dat ongeveer twee weken in beslag nemen.

Aangezien chlorofyl bevat antioxidanten, heeft eigenschappen die cellen beschermen tegen schade en bevordert de genezing. Vloeibare chlorofyl wordt gezegd dat het immuunsysteem te versterken en kunnen vooral nuttig voor mensen die chemotherapie ondergaan voor kanker. Het hoge calciumgehalte in vloeibare chlorofyl maakt het vooral gunstig voor degenen die hebben botziekte, heupdysplasie en artritis.

Vloeibare chlorofyl balanceert de alkali niveaus in de maag en wordt gezegd dat het hele lichaam ontsmetten. Mensen die worstelen met een slechte adem kunnen profiteren door het gebruik van chlorofyl als een natuurlijke ademverfrisser. Toevoegen van een eetlepel vloeibare chlorofyl tot ½ kopje water kan worden gebruikt als mondspoeling of gorgeldrank.

Het nemen van vloeibare chlorofyl op een lege maag is aan te bevelen, zodat assimilatie niet door andere voedingsmiddelen wordt vertraagd. Overdosis vloeistof chlorofyl is niet mogelijk, omdat het in wezen, een groente. Niettemin, het toevoegen van 1-3 eetlepels vloeibare chlorofyl om een ​​glas water of sap wordt aanbevolen.

Vloeibare chlorofyl die wordt verkocht in reformwinkels wordt ofwel gewonnen uit alfalfa, algen, spirulina, tarwegras of gerst gras. Bekend als "groene dranken," verse sappen die zijn gemaakt van een combinatie van deze bronnen reinigen het lichaam van verontreinigende stoffen, bieden snelle energie en hebben een algemene verjongend effect op het lichaam.

Share This Post