Index / tech / Wat is Swype Texting?

Share This Post

tech

Wat is Swype Texting?

Op een mobiel apparaat, zoals een mobiele telefoon of tablet computer, Swype sms omvat het gebruik van Swype ingang technologie voor het maken van SMS-berichten. Gebruikt met een touch-sensitive, on-screen QWERTY-toetsenbord, Swype stelt u in staat o

Advertisement

Op een mobiel apparaat, zoals een mobiele telefoon of tablet computer, Swype sms omvat het gebruik van Swype ingang technologie voor het maken van SMS-berichten. Gebruikt met een touch-sensitive, on-screen QWERTY-toetsenbord, Swype stelt u in staat om woorden te spellen door met je vingertop in één vloeiende beweging langs het pad van het woord dat u wilt typen.

Bestedingen

Aangekondigd als "een snellere en gemakkelijkere manier om tekst invoeren op elk scherm," Swype technologie is ontworpen om gebruikers te voorzien van een snelle methode om woorden in sms-berichten te typen. Swype Inc. zegt dat haar technologie stelt gebruikers in staat om woorden met een snelheid van maximaal 40 woorden per minuut in te voeren. In aanvulling op mobiele telefoons en tablet computers, is de technologie die ontworpen is om te werken aan een assortiment van apparaten, zoals gameconsoles, televisies en kiosken.

Invoer

Swype-technologie bevat ingebouwde intelligentie die je niet nodig om elke letter op een toetsenbord nauwkeurig raakte tijdens het typen van een SMS-bericht. Afhankelijk van het type scherm, kan Swype-technologie worden toegepast met behulp van uw vinger of een stylus. Op touch capacitieve schermen, die zijn ontworpen om te werken met de aanraking van slechts menselijk vlees, kunt u alleen gebruik maken van uw vingertop met Swype. Op touch resistieve schermen, zullen alle juiste maat stimulus Swype-technologie te activeren. Swype is beschikbaar in verschillende talen en ondersteunt gemeenschappelijke bewerkingsacties.

Technologie

Het Swype applicatie is een goed geschreven programma dat minder beslaat dan 1 MB geheugen en is opgebouwd uit een ingang pad analyzer, word-matching zoekmachine met bijbehorende woord database en een gebruikersinterface. woordgegevensbestand De applicatie bestaat uit meer dan 65.000 woorden. Swype is voorzien van een ingebouwde statistische tracker die u toelaat om uw gemiddelde inbreng snelheid zien. Ontworpen weinig tot geen leercurve op te nemen, de toepassing biedt wel een in-programma tutorial die de basisprincipes van het gebruik van het programma leert. Net als bij tekstverwerkers zoals Microsoft Word, Swype corrigeert automatisch vaak verkeerd gespelde woorden, zoals "vriend." Voor de invoer snelheden te verbeteren, Swype voegt automatisch een spatie tussen woorden en produceert een pop-up venster als een gejat woord een van de vele woorden die hetzelfde of een vergelijkbaar pad volgen kunnen zijn.

Het bedrijf

Swype Inc. en haar technologie zijn gemaakt door Cliff Kushler en Randy Marsden in 2002. Kushler is de co-creator van voorspellende T9-technologie, die kan worden gevonden in veel mobiele telefoons. Marsden is de ontwikkelaar van het toetsenbord op het scherm voor het Microsoft Windows-besturingssystemen en is een expert op het gebied van ondersteunende en alternatieve ingang technologie. Swype Inc is gevestigd in Seattle.

Share This Post