Index / Hobby's, Games & Toys / Wat is Serum Honger & Apoptosis?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Wat is Serum Honger & Apoptosis?

Veel levende cellen worden geprogrammeerd om te sterven op een bepaald moment in hun levensduur. Apoptose of geprogrammeerde celdood, wordt ingesteld door biologie en genetica, maar sommige wetenschappers zeggen dat kan worden beïnvloed door een beha

AdvertisementVeel levende cellen worden geprogrammeerd om te sterven op een bepaald moment in hun levensduur. Apoptose of geprogrammeerde celdood, wordt ingesteld door biologie en genetica, maar sommige wetenschappers zeggen dat kan worden beïnvloed door een behandeling genaamd serumuithongering

apoptose

De Reproductive and Cardiovascular Disease Research Group zegt apoptose is een normaal proces waarbij cellen in een meercellig organisme sterven in een gereguleerde manier. Het is anders dan necrose, het ongeplande en ongezonde dood van cellen.

serum Starvation

MedicineNet.com zegt serum wordt gedefinieerd als de weg van bloed of andere soortgelijke vloeistof. Serum kan worden gebruikt om cellen te voeden in laboratoria; serumuithongering betekent dat de levering en het bestuderen van het effect op cellen.

Verhongering en Apoptosis

De Duitse "Radiotherapie en Kanker 'journal bleek dat in sommige lijnen van tumorcellen, een serum-honger dieet versneld apoptose. Mutante stammen van dezelfde cellen ondergingen necrose.

New Pathways

Het Instituut van Wenen van Cancer Research blijkt dat serum uithongering apoptose kunnen veroorzaken, zelfs wanneer de normale biochemische trigger, caspase-9, was niet beschikbaar.

voordelen

De John Hopkins Oncology Center zegt kankercellen vaak de normale processen van apoptose overschrijven. Een research paper geconcludeerd dat het herstel van de normale apoptose behandeling van kanker effectiever kunnen maken.

Share This Post