Index / Careers & Work / Wat is "SAP Recruitment"?

Share This Post

Careers & Work

Wat is "SAP Recruitment"?

SAP, ook wel bekend als systemen, toepassingen en producten in Data Processing, is een internationale onderneming die software te verbeteren en verbreden van business management, van kleine bedrijven tot zeer grote bedrijven, volgens SAP.com. Geschie

Advertisement

SAP, ook wel bekend als systemen, toepassingen en producten in Data Processing, is een internationale onderneming die software te verbeteren en verbreden van business management, van kleine bedrijven tot zeer grote bedrijven, volgens SAP.com.

Geschiedenis

Op basis van een idee om nieuwe software voor de wereldwijde business economie, werd SAP opgericht door voorafgaand werknemers van IBM in 1972. Vervolgens heeft het bedrijf bloeide in een betrouwbare bron voor het bedrijfsleven management tools.

Functie

SAP recruitment is het proces van het vinden van getalenteerde individuen om de gebruikers van SAP-software producten, alsmede degenen die deskundig zijn op het gebruik van de software om te participeren in SAP sales geworden. Als gevolg van concurrentie op de markt van bedrijven zoals Oracle en Microsoft, SAP krachtig werft om hun deel van de industrie uit te breiden.

Interessant feit

Recruitment is uiterst belangrijk als gevolg van alle oplossingen van SAP biedt haar klanten, van customer management software asset beheren. SAP software-oplossingen zijn gebouwd om te groeien met een bedrijf door de jaren heen, volgens de website van het bedrijf.

Share This Post