Index / Gezondheid / Wat is Noni Gebruikt voor?

Share This Post

Gezondheid

Wat is Noni Gebruikt voor?

Morinda citrifolia, beter bekend als Noni is een vrucht van nature voor in de Stille Oceaan tropen. Gebruikt als een kleurstof in sommige culturen, het wordt nu wereldwijd gebruikt als een algemene voedingssupplement en hulp aan bepaalde gezondheidsp

Advertisement

Morinda citrifolia, beter bekend als Noni is een vrucht van nature voor in de Stille Oceaan tropen. Gebruikt als een kleurstof in sommige culturen, het wordt nu wereldwijd gebruikt als een algemene voedingssupplement en hulp aan bepaalde gezondheidsproblemen.

Identificatie

Noni wordt meestal geconsumeerd als drank. Het is gebotteld hetzij zuiver, hetzij in combinatie met andere sappen zoals druif, appel en peer. Noni ook in thee, tablet of capsule vorm.

Components

Zoals met veel vruchtensappen; noni bestaat uit koolhydraten, vitaminen, mineralen en antioxidantia.

eigenschappen

De huidige studies tonen noni aan anti-oxidanten, tumorgroei inhibitor en immuun-functie verbeterende eigenschappen te hebben.

gemeld Voordelen

Noni wordt bevorderd als gunstig voor gezondheidsaspecten zoals hart- en kankerachtige aandoeningen, spijsverteringsstoornissen, chronisch vermoeidheidssyndroom, sinusitis en wondgenezing.

Betekenis

Vanwege de studies uitgevoerd door het National Center for gratis en alternatieve geneeskunde en het National Cancer Institute, potentiële voordelen voor gebruik bij de behandeling van kanker zijn hoopvol.

Waarschuwing

Noni relatief hoog kalium en dit dient bij degenen met kalium diëten in aanmerking genomen. Overleg met een zorgverlener is geadviseerd.

Share This Post