Index / Gezondheid / Wat is MSM?

Share This Post

Gezondheid

Wat is MSM?

In de wereld van vandaag, zijn er veel mensen die last hebben van gewrichtsproblemen. Dit kan in ernst variëren van lichte stijfheid tot ernstige pijn en pijn. Chronische patiënten zijn altijd op zoek naar manieren om deze aandoening die niet voorges

Advertisement

In de wereld van vandaag, zijn er veel mensen die last hebben van gewrichtsproblemen. Dit kan in ernst variëren van lichte stijfheid tot ernstige pijn en pijn. Chronische patiënten zijn altijd op zoek naar manieren om deze aandoening die niet voorgeschreven medicatie met zich meebrengt te behandelen. Dit artikel gaat kroniek één dergelijke stof genaamd MSM die bekend is om te helpen met gewrichtsproblemen.

Kenmerken

MSM staat voor methylsulfonylmethane en bestaat uit zwavel, die van nature in kleine hoeveelheden in veel voedingsmiddelen zoals melk en tomaten. Is dat deze hoeveelheid zo klein is, is het niet mogelijk het natuurlijk te extraheren. Dit leidt tot een chemische werkwijze onder toepassing dimethylsulfoxide en waterstofperoxide. MSM gaat vervolgens door een destillatieproces die hem naar een kookpunt waarbij verbindingen worden gescheiden. De scheiding van deze verbindingen leidt tot een zeer zuivere vorm.

Functie

MSM is ontworpen met een doel voor ogen. Dat is om gezamenlijke voorwaarden te helpen. Dit geldt voor artrose, verstuikingen, tendinitis, bursitis en sport-gerelateerde verwondingen. Het is ook gebruikt in samenhang met twee andere stoffen, glucosamine en chondroïtine, die ook zijn weten om gewrichtsproblemen behandelen.

Tijdsspanne

In het algemeen, kan het tot een paar weken om te beginnen te voelen het effect van MSM. Maar het hangt af van de ernst van de gewrichtsproblemen. Het kan oplopen tot een jaar aan te vullen in meer ernstige gevallen. Voor zover het nemen van het voor langere tijd gaat, vanaf vandaag is er geen bekende bijwerkingen anders dan met minder verkoudheden effecten geweest. Dat is eigenlijk een voordeel voor de gezondheid.

voordelen

Anders dan het gebruik ervan voor gezamenlijke relief, heeft MSM ook bekend handig om te lenen aan een schat aan andere voorwaarden als goed. Deze worden hieronder opgesomd. Het is belangrijk te weten dat niet iedereen zal zien dat deze voordelen en resultaten zullen variëren.
Hoewel het helpt met constipatie, moet ook weten dat een overdosis MSM diarree en darmproblemen kunnen veroorzaken. Het nemen van het met voedsel kan helpen versterken dit proces gebeurt.
Het verbetert de circulatie. Dit kan effectief zijn voor mensen met koude handen in voeten in de winter tijd.
MSM bevordert gezonder haar, huid en nagels. Dit is een voordeel dat de vrouwtjes zijn altijd op zoek.
Het vermindert littekenweefsel.
Het is ook bekend dat hij ontstaan ​​van kanker en lupus weren. Maar wees gewaarschuwd, deze experimenten zijn alleen uitgevoerd op knaagdieren.

Waarschuwing

Zoals het nu staat, MSM is veilig te nemen met andere medicijnen, maar er is een woord van voorzichtigheid. MSM is bekend dat een bloedverdunnende effect veroorzaken. Dus als iemand al is het nemen van een bloedverdunner ze moeten overleggen met hun arts alvorens MSM. Dit kan een lagere dosering van het voorschrijven van geneesmiddelen nodig hebben.

Share This Post