Index / tech / Wat is Microsoft XP Media Content?

Share This Post

tech

Wat is Microsoft XP Media Content?

Microsoft Office XP - de productiviteit suite uitgebracht na Microsoft Office 2000 en vóór 2003 - kwam met twee installatie-cd's, de installatie schijf en een bonus disc, de XP Media Content CD. Als belangrijkste installatieschijf niet de secundaire

AdvertisementMicrosoft Office XP - de productiviteit suite uitgebracht na Microsoft Office 2000 en vóór 2003 - kwam met twee installatie-cd's, de installatie schijf en een bonus disc, de XP Media Content CD. Als belangrijkste installatieschijf niet de secundaire schijf niet te vragen tijdens het installatieproces te voegen, veel gebruikers gewoon vernietiging van het bonus disc, niet zeker van zijn doel.

Bonus Disc Inhoud

De XP Media Content CD bevat meer dan 500 meg van de inhoud als niet-gecomprimeerde, ontworpen voor gebruik binnen een van de programma's die binnen de suite. XP geïntroduceerd Mediagalerie naar Clipgalerie (het programma wordt gebruikt om illustraties in eerdere versies van de suite te voegen) te vervangen en opgenomen op deze bonus disc. De schijf bevat ook een verscheidenheid aan media-inhoud, met inbegrip van geluiden en beelden.

Doel van de Clip Organizer

In 2001, toen de XP-suite werd vrijgegeven, de uitwisseling van mediacontent werd steeds populairder, voornamelijk toe te schrijven aan de groeiende prevalentie van e-mail. Eindgebruikers vergaard inhoud van verschillende types, maar had weinig manier van organiseren het en moest bestandsnamen te onthouden om bestanden te vinden. Mediagalerie biedt de mogelijkheid om media-inhoud van de vele soorten te importeren en trefwoorden toe te wijzen voor een betere organisatie. Het stelt de gebruiker ook de inhoud gemakkelijk vallen in een van de programma's, en een in een geïmporteerde bestand zou toegankelijk vanuit andere.

Doel van de Bonus Media Clips

De XP-versie was de enige die de bonus media-inhoud CD opgenomen. In 2001, veel eindgebruikers nog steeds niet over een internetaansluiting en dus had geen redelijke manier om illustraties toe te voegen aan een document, tenzij ze een stand-alone collectie aangeschaft. Het bonusmateriaal CD dient als extra verlokking naar de suite te kopen. Toekomstige versies van de suite inclusief sommige content met de installatie, maar zet het grootste deel van het op hun online clip art site, toen bekend als Design Gallery Live. Illustraties kan worden gedownload door gebruikers met een licentie kosteloos.

Het importeren van de CD Inhoud

Een nadeel van de media-inhoud CD was dat, omdat het programma niet de invoer van deze bestanden heeft mandaat, was het noodzakelijk om de cd in de drive elke keer dat een gebruiker wilde de clip art collectie bladeren. Microsoft heeft instructies voor het "ketting" van de installatie - met andere woorden, het zou een deel van de installatie en zou de inhoud op het lokale station te verplaatsen. Dit betekende dat de gebruiker niet langer nodig om de cd te plaatsen. Echter, chaining instructies waren ingewikkeld voor de gemiddelde gebruiker, en de bestanden nam heel veel ruimte op de harde schijf. (Zie links in bronnen hieronder om te leren hoe keten de cd te installeren.)

Bonus Disc-gerelateerde fouten

Als u probeert de Clip Organizer te starten en een foutmelding dat de functie of het bestand niet beschikbaar is te ontvangen, plaatst u de bonus disc in het station. Als u niet langer de disk, bestel een vervanging via de link weergegeven in onderstaande Resources. Als u niet zeker weet of u de XP-versie geïnstalleerd of programma-installatie hangt bij de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, zie de links hieronder verwijzingen.

Share This Post