Index / Bruiloften / Wat is het verschil tussen Illusion & Tulle?

Share This Post

Bruiloften

Wat is het verschil tussen Illusion & Tulle?

Wandelen in een stoffenwinkel te zoeken sluier materiaal kan overweldigend zijn. De verschillende soorten van de veiling kan moeilijk zijn te onderscheiden, waardoor de beslissing welk materiaal het best een uitdaging zal werken. Inzicht in het versc

AdvertisementWandelen in een stoffenwinkel te zoeken sluier materiaal kan overweldigend zijn. De verschillende soorten van de veiling kan moeilijk zijn te onderscheiden, waardoor de beslissing welk materiaal het best een uitdaging zal werken. Inzicht in het verschil tussen de twee gemeenschappelijke sluier materialen, illusie en tule, kan u helpen kiezen voor de beste stof voor uw behoeften.

Identificatie

Illusion veiling is een soort van tule of verrekening met extreem fijne, diamantvormige gaten. Het is een licht materiaal dat goed gordijnen en heeft nog steeds een vorm, waardoor het een gemeenschappelijke keuze voor bruids sluiers.

Tulle is een lichtgewicht geweven netwerk dat vaak wordt gesteven om het meer body te geven. De grootte van de gaten in tule kan variƫren afhankelijk van het materiaal en de beoogde toepassing.

Gebruik

Illusie wordt bijna uitsluitend gebruikt voor bruids en andere sluiers, vanwege de lichtheid en draperen. Rassen van tule worden gebruikt voor korte sluiers, dans kostuums, hoepelrokken en andere items die een stijvere stof vereisen, zoals decoraties en zelfs haar bogen.

types

Beide soorten van de veiling zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en lengtes. De meeste illusie veiling materiaal is verkrijgbaar in breedtes tot 108 "en in verschillende tinten van wit en ivoor, te coƶrdineren met een bruidsjurk. Tulle is verkrijgbaar in een groter bereik van de kleuren dan de illusie veiling, met felle kleuren en pastels onder de kleuropties.

overwegingen

Bij de beslissing tussen tule en illusie sluier, rekening houden met de stijfheid van het materiaal en de folie die u wenst voor uw project. Illusion veiling, terwijl het heeft lichaam, zal meer soepelheid te hebben en vloeien dan gesteven tule. Aan de andere kant, als je project volheid vereist, hoe stijver tule weefsel kan een betere optie zijn.

Fabrics

Illusie veiling wordt voornamelijk gemaakt van polyester, terwijl tule kan worden gemaakt van zowel synthetische als natuurlijke vezels, zoals rayon, nylon, katoen en zijde. Merk op dat zijden tule is dramatisch anders dan de traditionele tule; in plaats van vol en stijf, het is zacht en vloeiend, meer nog dan illusie veiling. Zijde tule wordt op een soortgelijke wijze als illusie veiling en mag niet worden verward met nylon of polyester tule.

Share This Post