Index / Huis / Wat is het verschil tussen Foam Backing & Insulated Backing op gordijnen?

Share This Post

Huis

Wat is het verschil tussen Foam Backing & Insulated Backing op gordijnen?

Gordijnen zijn stof venster behandelingen die worden gevoerd en worden opgehangen aan een gordijn staaf, het openen en sluiten van horizontaal. Het gewicht en de aard van de bekleding van invloed op de licht-blokkerende en warmte-overdracht remmende

AdvertisementGordijnen zijn stof venster behandelingen die worden gevoerd en worden opgehangen aan een gordijn staaf, het openen en sluiten van horizontaal. Het gewicht en de aard van de bekleding van invloed op de licht-blokkerende en warmte-overdracht remmende eigenschappen van het gordijn. Als de voeringstof is behandeld met één van twee specifieke coatings of een gekamd back weefsel, wordt het beschouwd als een thermische voering.

-Schuim-backed Lining

Een acryl schuim wordt gespoten aan de ene kant van de lichte tot middelzware katoen of katoen mix stof to-schuim-backed voering te produceren. De resulterende bekleding is gewoonlijk niet chemisch reinigen, kan moeilijk te naaien en heeft de neiging bros na langdurige blootstelling aan de zon worden. Het is een goedkopere optie die medium isolatie biedt en doet niet black-out al het licht.

Blackout Lining

Twee of drie lagen van acryl- of latex worden gesproeid op één kant van een middelzware katoen of katoen stof om blackout voering produceren. Vooruitgang in de technologie hebben een zeer zachte suède-achtige afgewerkte stof die goed gordijnen en is wasbaar geproduceerd. Geen licht zal door deze ommanteling, zodat heeft het voordeel dat blackout en sterk isolerend.

-Backed Flanel Lining

De achterkant van een geweven katoenen stof wordt gekamd om een ​​washandje backing maken. Meestal 100 procent katoen wordt gebruikt; Derhalve kan krimp een probleem zijn, maar de resulterende bekleding is zacht, gordijnen goed en heeft een gemiddelde isolatiewaarde. Licht zal door deze voering.

Het combineren van Linings

Tot zeer energiezuinige raambekleding te creëren, worden voeringen toegepast in lagen. Blackout voering geplaatst tussen-flanellen backed voering en de decorateur stof zorgt voor een sterk isolerend draperie, die ook zorgt voor een totale black-out.

Share This Post