Index / Huis / Wat is het verschil in Light House Cleaning & Deep House Cleaning?

Share This Post

Huis

Wat is het verschil in Light House Cleaning & Deep House Cleaning?

Als u uw huis schoon te maken, te elimineren je schadelijke bacteriën en verwijder de rommel dat uw huis ongemakkelijk en ongezond maakt. Er zijn twee soorten van het huis schoonmaken; licht en diep. Licht huis schoonmaken is wat je elke week doen te

AdvertisementAls u uw huis schoon te maken, te elimineren je schadelijke bacteriën en verwijder de rommel dat uw huis ongemakkelijk en ongezond maakt. Er zijn twee soorten van het huis schoonmaken; licht en diep. Licht huis schoonmaken is wat je elke week doen terwijl deep huis schoonmaken gebeurt een paar keer per jaar. De taken die u uitvoert is wat onderscheidt diep van lichte huis schoonmaken.

stofzuigen

De meeste mensen stofzuigen hun vloeren op een wekelijkse basis. De wekelijkse licht stofzuigen is een snelle pas over de tapijten, rond meubels en meestal op de belangrijkste verdiepingen van het huis. Wanneer je diep van een huis schoon te maken, zou je de meubels te verplaatsen naar de hele vloer, trappen en corners stofzuigen. Iedere kamer in het huis zou worden gestofzuigd, en je kan zelfs kiezen voor het huren van een krachtigere stofzuiger om al het puin te krijgen.

Meubilair

Uw meubels absorbeert bacteriën, stofdeeltjes en wordt een reservoir van vloeibare vlekken en liet eten. Tijdens een lichte reiniging, kunt u het vacuüm op de bank te rennen en stoelen om een ​​deel van het oppervlak huisdier haren en etensresten te verwijderen. In een diepe schoon, zou je de kussens te trekken van al het meubilair en stofzuigen alle spleten. Als de kussenhoezen machine kan worden gewassen, dan zou je wassen en droog ze ook. Kussenhoezen die niet kan worden machine gewassen worden behandeld met de hand met vlekverwijderaar en een borstel. Elke dekens of andere meubelen worden verwijderd en gewassen voordat ze vervangen.

Lampen en Window Sills

Als je loopt rond uw huis, kunt u dode insecten en puin dat kan verzamelen over uw vensterbanken opmerken. Als je kijkt op bij uw overhead verlichtingsarmaturen, kunt u ook merken kleine zwarte vlekken in de armatuur deksel. Wanneer u lichte reiniging doet, kunt u een lap lopen over de vensterbanken om de bugs te verwijderen. Een diepe reiniging betekent dat de behandeling van de vensterbanken met olie zeep om ze grondig schoon te maken. U zou ook trek de overhead lamp dekt om ze schoon te maken.

Covers en Doorknobs

Tijdens een lichte reiniging routine, lichtschakelaars, deurknoppen, kast handgrepen en raam sjerpen worden vaak genegeerd, tenzij ze zijn aanzienlijk vuil. Tijdens een diepe reiniging, zou u koperen armaturen reinigen met messing schoner, kunststof met een ammoniak-gebaseerde oplossing, en houten elementen met olie zeep of conditionering hout schoner.

Share This Post