Index / Persoonlijke financiën / Wat is het proces voor het aanmelden voor de Nationale Garde?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is het proces voor het aanmelden voor de Nationale Garde?

De Nationale Garde is opgebouwd uit twee componenten --- de Army National Guard en de Air National Guard. Het proces om dienst te nemen is hetzelfde voor elk. Dienst in beide componenten staat open voor bijna iedereen, of je eerder hebben gediend in

AdvertisementDe Nationale Garde is opgebouwd uit twee componenten --- de Army National Guard en de Air National Guard. Het proces om dienst te nemen is hetzelfde voor elk. Dienst in beide componenten staat open voor bijna iedereen, of je eerder hebben gediend in het leger of niet. U moet voldoen aan het onderwijs en de fysieke eisen voor dienstneming. Deelnemen aan de Nationale Garde duurt ongeveer een week van start tot finish, en is een relatief pijnloos proces.

Recruiter

National Guard hopefuls moet eerst bezoeken met een recruiter van de National Guard-eenheid u mee. De recruiter zal een uitvoerig interview met u, u helpen bij het invullen van de ingang papierwerk, en helpen een baan te kiezen --- Militaire Occupational Specialty (MOS), voor de Wacht van het Leger leden; of Air Force Specialty Code (AFSC), voor Air Guard-leden. De recruiter neemt u mee op een rondleiding van uw nieuwe apparaat en maakt u kennis met de belangrijkste medewerkers en kantoren. Daarnaast is de recruiter leidt u door het gehele indiensttreding proces, van begin tot eind.

fysieke test

leden niet-voorafgaande dienst ontvangen een fysiek examen, hetzij op de dichtstbijzijnde militaire Entree Station Processing (MEPS), of medische squadron of bedrijf de aspirant-eenheid. Leden met voorafgaande dienst moet een lichamelijk onderzoek af te ronden alleen in het geval dat hun meest recente fysieke is meer dan drie jaar oud. Dit examen wordt ook uitgevoerd bij MEPS of de aspirant-unit. De fysieke examen bestaat uit een volledig onderzoek van de lichamelijke en geestelijke eigenschappen, inclusief een tandheelkundige, visie en gehoor. Leden moeten passeren de fysieke te mogen om dienst te nemen in de Nationale Garde.

Geschiktheids test

Non-voorafgaande enlistees moet de ASVAB voltooien (Armed Services Vocational Aptitude Battery) examen te mogen werven. Dit examen test individuen in verschillende gebieden om te bepalen welke taken het individu is het meest geschikt voor. Voorafgaand dienst enlistees niet hoeft te zitten door de ASVAB examen, tenzij ze ervoor kiezen om. Redenen voor een herkansing van de ASVAB zijn lage scores op een eerdere examen, of een verlangen om opnieuw te nemen om persoonlijke redenen.

Dienstneming en service

Nadat alle eisen zijn voltooid, wordt de rekruut toegestaan ​​om dienst te nemen in de Nationale Garde. Een officier beheert de eed van Dienstneming; het lid, recruiter en officier ondertekenen de inschakeling contract; en het werven wordt een lid van de eenheid. Het nieuwe lid moet ten minste 50 punten in de richting van het pensioen per jaar af te ronden. Deze punten zijn opgebouwd uit maandelijkse drill weekend (2 punten per dag, of 4 punten voor elke maandelijkse boor weekend), Jaarlijks trainingsperiodes (1 per dag, voor een totaal van 15), en periodes actief-duty (1 punt per dag ). Ieder lid krijgt ook 15 punten voor het lidmaatschap van de Nationale Garde. Een lid moet ten minste 50 punten te bereiken per jaar, meer dan 20 jaar, om te kunnen met pensioen te gaan.

Share This Post