Index / wettelijk / Wat is het proces van het krijgen van een paspoort?

Share This Post

wettelijk

Wat is het proces van het krijgen van een paspoort?

Een paspoort is een essentieel reisdocument als u van plan om naar het buitenland te reizen om welke reden. Het geeft een bewijs van uw identiteit en nationaliteit en is over het algemeen de enige aanvaardbare vorm van identificatie buiten uw eigen l

AdvertisementEen paspoort is een essentieel reisdocument als u van plan om naar het buitenland te reizen om welke reden. Het geeft een bewijs van uw identiteit en nationaliteit en is over het algemeen de enige aanvaardbare vorm van identificatie buiten uw eigen land. Om een ​​paspoort van Verenigde Staten voor het eerst te krijgen, moet u een aanvraag voor het paspoort in persoon.

Documents and Materials

Voor het aanvragen van een Amerikaans paspoort, moet u eerst het verzamelen van de volgende materialen: paspoort aanvraagformulier DS-11 (verkrijgbaar bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken van de website), een bewijs van Amerikaans staatsburgerschap, een geldig legitimatiebewijs, fotokopie van het geldig legitimatiebewijs en twee pasfoto foto's van u (in kleur). Het bewijs van Amerikaans staatsburgerschap is uw gecertificeerde Amerikaanse geboorteakte, naturalisatie certificaat of consulaire verslag van een geboorte in het buitenland. Geldig legitimatiebewijs is uw licentie US bestuurder of andere door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Where to Go

Vind het paspoort acceptatie faciliteit die het meest geschikt is voor u op het ministerie van Buitenlandse Zaken van de zoekpagina. Dit kan een postkantoor, openbare bibliotheek of een ander kantoor gemeentelijke overheid zijn. Maak een afspraak via de telefoon. Breng alle benodigde documenten en materialen, evenals de huidige paspoortaanvraag administratiekosten naar uw afspraak.

Verwerkingstijd

Zodra uw aanvraag is verwerkt, zult u worden uitgegeven uw paspoort, die u per post wordt verzonden. De exacte verwerkingstijd kan variëren, afhankelijk van het volume van paspoortaanvragen de afdeling heeft op het moment, maar vier tot zes weken is normaal.

Share This Post