Index / Bedrijf / Wat is het belang van commerciële reclame?

Share This Post

Bedrijf

Wat is het belang van commerciële reclame?

Reclame, weggaan van het woord, is het van het grootste belang voor elk bedrijf. TV-commercials bieden marketeers een grotere knal, hoewel soms in ruil voor een grotere buck. Toch hoeft commercials bieden unieke, effectieve voordelen die blijven om h

Advertisement

Reclame, weggaan van het woord, is het van het grootste belang voor elk bedrijf. TV-commercials bieden marketeers een grotere knal, hoewel soms in ruil voor een grotere buck. Toch hoeft commercials bieden unieke, effectieve voordelen die blijven om het gebruik van het medium een ​​aantrekkelijke optie als onderdeel van een totale marketing plan.

Television's Reach

De proliferatie van televisies in huishoudens mogelijk maakt tv-reclame een veel bredere markt basis dan ofwel kranten of radio reclame te bereiken. Meer dan 99 procent van de Amerikaanse huizen hebben tv-toestellen, zodat potentiële klanten het comfort van het hebben niets meer te doen dan al worden afgestemd op hun sets wanneer uw commerciële het eerst uitgezonden.

Visual Dynamics

Televisie is een krachtige visuele medium, dus een commercieel packs al de impact van beeld, geluid en beweging laat uw boodschap over te brengen. Commercials geven een blijvende visuele om uw kop en bericht. Omdat de TV is zo visueel, kijkers gemakkelijker herinneren hoe uw advertentie beïnvloed hen en hebben meer kans om te voelen op de hoogte, overtuigd en gemotiveerd om uw product of dienst te kopen. Aandachtige kijkers zijn al in de TV-geabsorbeerd geeft aan wanneer uw commerciële airs met de kans om direct diezelfde kijkers betrekken.

Cable Rise opent meer deuren

Kabeltelevisie kunnen adverteerders een strakkere-gerichte, kleinere publiek te bereiken en biedt ook verlaagd commerciële productie kosten dan voorheen, toen de reclame op het netwerk van televisie was de enige optie. Deze situatie biedt kleine tot middelgrote bedrijven een deur naar de wereld van de televisie reclame te voeren. De opkomst ook van regionale televisie versterkt de voordelen kleinere bedrijven kunnen profiteren van tv-commercials het bereiken van hun doelgroep.

Instant Geloofwaardigheid

Kijkers en potentiële klanten zien commercials als vertegenwoordiger van een bedrijf, product of dienst die in de grote competities en dus meteen geloofwaardig. Vanwege de traditioneel hoge prijskaartje van televisiereclame, kijkers onmiddellijk denken big-time reclame wanneer zij een commerciële zien. "As Seen On TV" is een slogan die zowel herkennen, evenals een zekere authenticiteit draagt, het maken van uw bericht lijken meer geloofwaardig en uw product of dienst, op zijn beurt, aantrekkelijker voor hen te kopen.

One-Punch Macht

Een goed-scripted, goed uitgevoerde tv-commercial is heel vaak zeer memorabel en duidelijk vertegenwoordiger van een product of bedrijf. De impact van die ene commerciële zal blijven hangen met zowel klanten en potentiële klanten, geruime tijd nadat de commerciële zelf heeft uitgezonden. Een pakkende jingle zal worden herinnerd en lang daarna gezongen. Daarentegen direct-mail inspanningen vaak afhankelijk van twee of drie mailings binnen dezelfde campagne effectief.

Instant Personality

De gecombineerde effecten van de muziek, net als in een videoclip, samen met actie en dialoog, geven onmiddellijke persoonlijkheid aan uw bedrijf, product of dienst. Wanneer potentiële klanten rekening houden met uw product of dienst, zij betrekking hebben op de persoonlijkheid dat de commerciële overgebracht naar hen. Kleine bedrijven die op zoek zijn naar een manier in de markt naast meer gevestigde bedrijven kunnen creatief en inventief te zijn, bevestigen aantrekkelijk persoonlijkheden om hun product of dienst. Ook kan gevestigde bedrijven zichzelf opnieuw uit te vinden met een frisse persoonlijkheid, door middel van een goed gemaakte commercial die perceptie van de consument verandert.

Share This Post