Index / Persoonlijke financiën / Wat is Fouten en omissies aansprakelijkheidsverzekering?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is Fouten en omissies aansprakelijkheidsverzekering?

Fouten en omissies verzekering dekt professionals voor fouten of vergissingen die optreden bij het verlenen van diensten. Het dekt meestal de kosten van juridische verdediging, vonnissen en schikkingen. Deze bescherming is van vitaal belang als je op

AdvertisementFouten en omissies verzekering dekt professionals voor fouten of vergissingen die optreden bij het verlenen van diensten. Het dekt meestal de kosten van juridische verdediging, vonnissen en schikkingen. Deze bescherming is van vitaal belang als je op significant risico van de aansprakelijkheid in uw beroep te nemen.

malversaties verzekering

E & O verzekering is bekend door een paar namen. Medische professionals - waaronder artsen, tandartsen en chirurgen - meestal de aankoop van een vorm van aansprakelijkheid verzekering bekend als malversaties verzekering. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg geconfronteerd met potentiële rechtszaken wanneer hun zorg bijdraagt ​​tot gezondheidsproblemen of wanneer ze niet effectief te behandelen van een patiënt. Wanpraktijken dekking is vaak duur gebaseerd op de hoge risico's voor verzekeraars van uit te betalen claims.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De andere algemene categorie E & O verzekering is bekend als beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Veel professionals - waaronder advocaten, ingenieurs en accountants - kopen dit beleid. Het doel van de bescherming te betalen voor kosten die ontstaan ​​wanneer de professional maakt een schadelijke fout. Een ingenieur kan een rechtszaak worden geconfronteerd als hij een blauwdruk die bijdraagt ​​aan een groot gebouw of brug mislukking maakt. Wanneer uw carrière gaat om de levering van diensten aan anderen, moet je blootstelling aan rechtszaken. Beroepsaansprakelijkheid vermindert uw persoonlijk risico.

Share This Post