Index / tech / Wat is FastClick?

Share This Post

tech

Wat is FastClick?

Het internet is een gevaarlijk terrein met de opkomst van slick spyware (adware) programma's zoals FastClick, die moeilijk te verwijderen zijn geworden. Dag na dag hackers zijn op zoek naar manieren om persoonlijke gegevens te stelen en Fastclick is

Advertisement

Het internet is een gevaarlijk terrein met de opkomst van slick spyware (adware) programma's zoals FastClick, die moeilijk te verwijderen zijn geworden. Dag na dag hackers zijn op zoek naar manieren om persoonlijke gegevens te stelen en Fastclick is een hulpmiddel dat vaak wordt gebruikt. Bescherm uw persoonlijke informatie en uw computer voor uw persoonlijke identiteit wordt gecompromitteerd.

Betekenis

FastClick is een adware-programma dat heimelijk installeert op uw computer en heeft de mogelijkheid om uw web-bewegingen te volgen en persoonlijke informatie te registreren, zoals creditcards en wachtwoorden. Deze informatie wordt meestal verstuurd naar derden adverteerders die op hun beurt uw computer bombarderen met vervelende pop-up advertenties. je computer te beschermen tegen kwaadaardige programma's zoals FastClick is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie niet in verkeerde handen valt.

Identificatie

FastClick verandert meestal het bureaublad. Als het eenmaal op uw computer is geïnstalleerd, installeert het andere links, die meestal volwassenen en goksites op uw bureaublad. Het verandert ook de homepage van de instellingen van uw browser, meestal om fastclick.com of een van de affiliate websites. Een andere veel voorkomende teken dat FastClick op uw computer is het bijsturen van de zoekopdrachten en URL-adressen te fastclick.com. U bent waarschijnlijk een aantal FastClick popups te ervaren, of je online bent of niet ook.

effecten

FastClick vertraagt ​​browser snelheid en laat uw computer kwetsbaar voor mogelijke aanvallen uit andere adware programma's. FastClick verandert ook de beveiliging en persoonlijke instellingen. Zodra het uw firewall uitschakelt, kwaadaardige programma's hebben de mogelijkheid om zichzelf bij te werken vanaf hun belangrijkste servers. Omdat FastClick omleidingen uw zoekopdrachten naar kwaadaardige websites, loopt u het risico van onbewust het downloaden van andere, gevaarlijkere, programma's zoals Trojaanse paarden en virussen uit te voeren. FastClick installeert ook registry entries welk systeem RAM verbruikt, waardoor programma's te vertragen of crashen.

Preventie / Solution

Handmatig verwijderen FastClick kan moeilijk zijn, vooral als je niet een computer expert, is het daarom raadzaam dat u het verwijderen van spyware programma's zoals AVG Antivirus met spyware verwijderen (zie bronnen) of Ad-Adware (zie bronnen) te gebruiken. Je moet altijd duidelijk uw browser geschiedenis en cache vaak. Hoewel dit kan variëren, afhankelijk van de browser die u gebruikt, het uitvoeren van deze cleanup vermindert de kans op persoonlijke gegevens in verkeerde handen.

Waarschuwing

Klik niet op een van de FastClick pop-ups, omdat je wordt doorverwezen naar een groot aantal websites die meerdere programma's te downloaden. Deze programma's, eenmaal geïnstalleerd, kan moeilijk te verwijderen zijn. Altijd update van uw antivirus- of spyware programma als u een op uw computer hebt geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat het in staat is om nieuwe FastClick bedreigingen te bestrijden. Probeer niet om FastClick bestanden en registry entries handmatig te verwijderen als je niet bekwaam genoeg zijn om de taken uit te voeren. Je loopt het risico op beschadiging van uw computersysteem.

Share This Post