Index / Gezondheid / Wat is een zwangerschapsduur surrogaat?

Share This Post

Gezondheid

Wat is een zwangerschapsduur surrogaat?

De zwangerschap kan een spannende tijd voor aanstaande ouders, maar voor andere koppels die tijd misschien nooit komen. Het onvermogen om op natuurlijke wijze zwanger kan een paar leiden tot adoptie of traditionele draagmoederschap, waar het echtpaar

AdvertisementDe zwangerschap kan een spannende tijd voor aanstaande ouders, maar voor andere koppels die tijd misschien nooit komen. Het onvermogen om op natuurlijke wijze zwanger kan een paar leiden tot adoptie of traditionele draagmoederschap, waar het echtpaar akkoord gaat met het kind van een al-zwangere vrouw verhogen overwegen. Voor sommige paren, het verlangen naar een kind dat is biologisch hun eigen kunnen de goedkeuring beslissing compliceren hebben. In deze gevallen kan een zwangerschapsduur surrogaat geschikt.

Functie

Een zwangerschapsduur surrogaat kan een paar om een ​​biologisch verwant kind met behulp van een draagmoeder als de drager voor het embryo van het paar. De steun van een zwangerschapsduur surrogaat is nodig wanneer een vrouw niet in staat is om op natuurlijke wijze of door middel van vruchtbaarheidsbehandelingen zwanger te worden. Deze optie wordt onderzocht na de vruchtbaarheid drugs of in-vitrofertilisatie hebben bewezen succesvol is, of indien een van beide partijen heeft onregelmatigheden in hun voortplantingsorganen die conceptie bemoeilijken.

Werkwijze

Hetzij door middel van een agentschap of particulier, de zwangerschapsduur surrogaat wordt geselecteerd door een onvruchtbaar koppel. Dan, eieren en sperma van de biologische ouders worden gehaald door middel van in-vitrofertilisatie en gecombineerd om embryo's te creëren. Gewoonlijk zijn 1-3 embryo's in de baarmoeder van de draagmoeder geplaatst via een katheter ingebracht via de vagina, hoewel sommige paren kiezen om meer implanteren. Na een embryo met succes implantaten, het paar en plaatsvervangende ervaring van de zwangerschap bij elkaar door middel van bezoeken arts en uiteindelijk, de geboorte.

Tijdsspanne

Het proces van draagmoederschap kan enkele jaren duren. De langste tijd besteed wordt gewoonlijk naar een juist surrogaat, die overal kan duren van enkele weken tot enkele maanden of langer. Na het lokaliseren van een surrogaat, kan de extractie van levensvatbare eieren en sperma enkele weken duren. Gedurende deze tijd, de surrogaat bereidt zwangerschap met een hormoon regime dat meerdere maanden kan duren. Implanteren van de embryo's kunnen ook 3-4 maanden of zelfs aanvankelijk succesvol. Na een succesvolle behandeling, de zwangerschapsduur surrogaat draagt ​​de baby voor negen maanden.

overwegingen

Omdat of met een zwangerschapsduur surrogaat is een zeer betrokken en emotioneel proces voor alle partijen. Er zijn ook veel ethische en juridische problemen bij de hand. Een van deze ethische kwestie is of het aanvaardbaar is voor een vrouw om haar baarmoeder voor geldelijk gewin te huren. Staten zoals New York beschouwen het illegaal om een ​​vrouw voor draagmoederschap, die ook compliceert de vraag wie wettelijke rechten heeft op het ongeboren kind te betalen. Bureaus die zorgen voor zwangerschapsdiabetes surrogaten grondig screenen surrogaten en ervoor zorgen dat alle wettelijke rechten worden ondertekend naar de biologische ouders.

voordelen

Een zwangerschapsduur surrogaat voordelen van de onvruchtbare paar door hen te laten een biologisch kind konden ze niet anders te hebben. Zwangerschapsdiabetes surrogaten worden beloond door het geven van de gave van het leven aan een onvruchtbaar koppel. Omdat het kind biologisch behoort tot de beoogde ouders, de ouders hebben meer rechten voor het kind dan ze zou doen met een geadopteerd kind van wie de moeder verandert haar geest. Surrogaten kan ook een gemakkelijkere tijd afscheid nemen van het kind omdat er geen biologische link.

Share This Post