Index / Gezondheid / Wat is een ziekenhuis regelmatig dieet?

Share This Post

Gezondheid

Wat is een ziekenhuis regelmatig dieet?

Bij het herstellen van ziekte, verwonding of een operatie, mensen moeten vaak speciale diëten. Ze vereisen bepaalde nutriënten of een bepaalde combinatie van voedingsstoffen. Die herstellende is van een operatie maag of mond chirurgie of andere probl

AdvertisementBij het herstellen van ziekte, verwonding of een operatie, mensen moeten vaak speciale diëten. Ze vereisen bepaalde nutriënten of een bepaalde combinatie van voedingsstoffen. Die herstellende is van een operatie maag of mond chirurgie of andere problemen kan moeite hebben kauwen, slikken of verteren normale voeding. Echter, ziekenhuizen voorkeur dienen patiënten regelmatig levensmiddelen zo snel mogelijk omdat de patiënten meestal de voorkeur van het soort voedsel dat ze gewend aan het eten te eten.

Doel

Artsen raden een regelmatige voeding voor ziekenhuispatiënten die geen speciale behoeften hebben als gevolg van aandoeningen zoals hart-en vaatziekten of diabetes en die in staat zijn om op te kauwen en doorslikken gewone voedingsmiddelen zijn. Het ziekenhuis normale dieet beoogt een verscheidenheid aan voedingsstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen aan patiënten. Het bevat over het algemeen matige hoeveelheden vet en natrium. Het doel is om patiënten te voeden, hen te helpen genezen en laten ze wennen aan het eten van normale voeding weer.

Foods

Het ziekenhuis gewone voeding bestaat uit een verscheidenheid van voedsel, zoals vlees en andere eiwitbronnen, zuivelproducten, zetmeel zoals brood, rijst en aardappelen en groenten en fruit. Het menu biedt meestal desserts, zoals koekjes of cake als goed, als meer gezonde keuzes zoals vers fruit. Ziekenhuizen bieden meestal vegetarische opties en sommige kunnen ook andere opties, zoals koosjere maaltijden aan te bieden.

Keuze

In de meeste ziekenhuizen, patiënten kiezen voor levensmiddelen uit een menu. Een verscheidenheid aan producten worden aangeboden bij elke maaltijd zodat patiënten dingen die ze willen eten kunt kiezen. Diëtisten patiënten te stimuleren om een ​​verscheidenheid van voedingsmiddelen uit alle groepen levensmiddelen te selecteren, zodat ze een volledig gamma van voedingsstoffen binnen te krijgen. Menu's geven vaak aan die posten niet behoren tot de gezondste keuzes; bijvoorbeeld, kan een hart symbool worden gebruikt om aan te geven in het bijzonder het hart gezond voedsel op het menu. Patiënten kunnen aanvullende informatie over voeding uit de voeding dienst van het ziekenhuis krijgen indien gewenst.

voedingsstoffen

Een ziekenhuis normale dieet wil patiënten met verschillende voedingsstoffen door hun verschillende voedingsmiddelen uit alle groepen levensmiddelen. Terwijl de desserts en snacks zijn meestal beschikbaar, de meeste keuzes op het menu bestaat uit gezonde opties. Sommige ziekenhuizen bieden meer verse groenten en fruit en volkoren granen dan anderen, en sommigen gebruiken meer verwerkt, verpakt en ingeblikt voedsel, dat minder voedingsstoffen bevatten. Alle doel om patiënten met voedzame, smakelijke maaltijden, echter.

maaltijden

Patiënten die op een normale dieet krijgen drie maaltijden per dag, inclusief ontbijt, lunch en diner. Sommige ziekenhuizen serveren maaltijden op bepaalde tijdstippen, terwijl in andere patiënten kunnen de maaltijden op de momenten dat ze de voorkeur aan te bestellen. Snacks zijn ook beschikbaar in tussen de maaltijden.

Share This Post