Index / Persoonlijke financiën / Wat is een wederzijdse Insurance Company?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is een wederzijdse Insurance Company?

Een onderlinge verzekering uitwisseling is de vorming van een vereniging van ondernemingen, met elk lid van de vereniging de veronderstelling dat de risico's van de andere. Winsten en verliezen worden gedeeld in directe verhouding tot hoeveel verzeke

AdvertisementEen onderlinge verzekering uitwisseling is de vorming van een vereniging van ondernemingen, met elk lid van de vereniging de veronderstelling dat de risico's van de andere. Winsten en verliezen worden gedeeld in directe verhouding tot hoeveel verzekering lid heeft. De regeling is vergelijkbaar met een onderlinge verzekeringsmaatschappij, die eigendom is van de verzekerden, en plaatst premium dollars die worden ontvangen in een pool, die wordt gebruikt om vorderingen te betalen. De leden van de wederzijdse worden aangeduid als abonnees in plaats van polishouders.

Concept

Het concept achter een wederzijdse verzekeringsmaatschappij is dat sinds alle premium dollars verzameld van leden van de vereniging worden gebruikt om te betalen voor verliezen van de leden van de vereniging, elk lid is zowel een verzekeraar en een verzekerde. Alle beslissingen zijn gemaakt in-house, zonder de noodzaak van een raad van bestuur, en de vereniging kan zijn eigen koers met weinig inmenging van buitenaf te bepalen.

Geschiedenis

Wederzijdse uitwisseling verscheen voor het eerst meer dan honderd jaar geleden. In het algemeen, ze bestonden uit groepen mensen die in hetzelfde bedrijf werkte, zoals de kooplieden van droge goederen, die ervoor koos om de contracten van de verzekering uit te wisselen met elkaar, in tegenstelling tot het gebruik van een typisch verzekeringsmaatschappij. Hun belangrijkste doel was om hun bedrijven te beschermen tegen verlies als gevolg van brand. Wanneer een verlies van een van de leden optrad, werden gelden die vanaf elke abonnee in directe verhouding tot de hoeveelheid van de individuele bijdrage.

Components

Wederzijdse uitwisseling bestaan ​​uit twee componenten: de wederzijdse Inter-Assurantie Beurs, en de procureur-in-Fact (AIF). De uitwisseling is de werkelijke verzekeringsmaatschappij die wordt bestuurd door een Raad van gouverneurs, en dicteert het beleid en de procedures. De AIF is een aparte juridische entiteit die wordt gekozen door de Raad van Bestuur en beheert de wederzijdse dag-tot-dag operaties.

voordelen

De voordelen van een onderlinge uitwisseling voornamelijk betrekking hebben op het AB. Eigenaren van het AB zijn niet verplicht om polishouders van de uitwisseling, dus het heeft geen enkele van de risico's van de uitwisseling. Want het is een aparte entiteit van de uitwisseling, het creëert zijn eigen waarde op basis van de inkomsten die het genereert, verminderd met de exploitatiekosten, dus het kan zijn waarde te verhogen door het aantrekken van nieuwe leden.

nadelen

Een nadeel van de wederzijdse uitwisseling is dat het moeilijk is om de nodige fondsen te werven om de activiteiten uit te breiden zijn. Ook, omdat het bestaat uit twee afzonderlijke entiteiten, de kosten kunnen groter zijn dan die voor slechts een bedrijf. Vanwege de aard van de zakelijke overeenkomst, reciprocals de neiging om zwaarder te worden onderzocht door de verzekering toezichthouders, en als de uitwisseling wordt verkocht, is het vaak een volledige reorganisatie van de entiteiten.

Share This Post