Index / Fashion, Style & Personal Care / Wat is een Slave Bracelet?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Wat is een Slave Bracelet?

De term "slave bracelet" roept visioenen van exotische Midden-Oosten buikdansen slavinnen en Keltische geknoopte sieraden. Niemand lijkt de exacte oorsprong van de hedendaagse populaire sieraden mode weten, maar er zijn verschillende verwijzinge

Advertisement

De term "slave bracelet" roept visioenen van exotische Midden-Oosten buikdansen slavinnen en Keltische geknoopte sieraden. Niemand lijkt de exacte oorsprong van de hedendaagse populaire sieraden mode weten, maar er zijn verschillende verwijzingen naar armbanden in modegeschiedenis slaaf.

Geschiedenis

Volgens mondelinge historicus EJ Alagoa, Portugees slavenhandelaren vaak betaald voor slaven in het Portugees munten genaamd manillas, die de Nigeriaanse handelaren gevormd in ingewikkelde armbanden. Sommige Afrikaanse handelaren ook gebogen koperen staven in armbanden die werden gebruikt als geld en aangeduid als "slave armbanden."

vroege Fashion

In "Twentieth Century Amerikaanse Fashion," Linda Welters beschrijft "slaaf armbanden", dat in het midden van de jaren 1920 populair waren. Volgens Welters 'beschrijving, de vinnen' versie was een armband gemaakt van rechthoekige schakels, vaak verbonden met geëmailleerde schakels. Ze werden vaak gedragen in veelvouden.

Fictieve Slave armbanden

In de Gorean romans geschreven door John Norman, slaaf armbanden waren bijpassende polsbanden, meestal gemaakt van metaal en vaak zeer versierd, met elkaar verbonden door een korte lengte van de ketting.

Hedendaagse Slave armbanden

In hedendaagse sieraden, slaaf armbanden bestaan ​​uit een polsband of ketting en een ring met elkaar verbonden door een stuk ketting.

Hand Jewelry

Sommige sieraden ontwerpers sluit de armband en ring aan elkaar met meerdere bundels van kettingen of met maliënkolder gevormd op de rug van de hand ornament. Een slaaf armband kan ook worden aangesloten op meerdere ringen.

Share This Post