Index / Huis / Wat is een Roll Out Switch?

Share This Post

Huis

Wat is een Roll Out Switch?

Uw oven abrupt gestopt met werken en je kunt het niet krijgen om weer aan te zetten, zodat u de oven reparatie bedrijf bellen. De reparateur sleutelt al een tijdje en informeert u uw uitrol switch ging af, en hij moet uw oven en duct werk te inspecte

AdvertisementUw oven abrupt gestopt met werken en je kunt het niet krijgen om weer aan te zetten, zodat u de oven reparatie bedrijf bellen. De reparateur sleutelt al een tijdje en informeert u uw uitrol switch ging af, en hij moet uw oven en duct werk te inspecteren voor eventuele problemen. Uitrollen switches zijn een van de veiligheid mechanismen van uw oven om oververhitting te voorkomen.

Functie

De roll-out switch is een veiligheidsmechanisme op uw oven. Als de oven oververhit raakt, de uitrol switch schakelt de oven naar beneden om te voorkomen dat een brand uit te beginnen in uw oven. Deze veiligheidsmaatregel beschermt niet alleen uw woning tegen brand, maar voorkomt ook schade aan uw oven.

Hoe het werkt

Wanneer uw oven een temperatuur van meer dan 350 graden bereikt, de uitrol schakelaar wordt uitgeschakeld. De schakelaar is aangesloten op de circuits van uw oven interne energiebron. Wanneer de schakelaar wordt uitgeschakeld, wordt de stroom afgesneden naar de oven, en de oven onmiddellijk stilgelegd.

Locatie en identificatie

Uitrol switches zijn over het algemeen in de buurt van de brander doos van uw oven. Ze zijn rond, met een schakelaar uit te steken van de top. Twee strippen van metaal van gelijke lengte (ongeveer een inch lang elk) zijn bevestigd aan weerszijden van de schakelaar. De metalen strippen hebben een opening aan het einde het verst van de schakelaar.

Meer over de Roll Out Switches

Als uw uitrol switch afgaat, kunt u het zelf resetten door op de middelste knop. Echter, moet je nog steeds te roepen een oven technicus om de oven gekeken. De roll-out motor uitgeschakeld vanwege een probleem met uw oven, of omdat de schakelaar zelf is defect. Het negeren van elke oven probleem is potentieel gevaarlijk.

Share This Post