Index / Gezondheid / Wat is een Nurse Preceptor?

Share This Post

Gezondheid

Wat is een Nurse Preceptor?

Een verpleegster leermeester speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van een medische faciliteit. Wanneer een faciliteit huurt een entry-level verpleegkundige, oriëntatie en training is niet voldoende om de nieuwe te huren om de facilit

AdvertisementEen verpleegster leermeester speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van een medische faciliteit. Wanneer een faciliteit huurt een entry-level verpleegkundige, oriëntatie en training is niet voldoende om de nieuwe te huren om de faciliteit en de patiënt procedures vertrouwd te maken. Hands-on ervaring en jobshadowing is de beste manier om te trainen. Medische technologie kan geen ruimte voor fouten dan ook vertrekken, iedereen toestemming om contact met patiënten en facilitaire taken hebben moeten ervaren, zelfverzekerd en accuraat zijn verleend. Het maakt niet uit hoe slim of school opgeleid een nieuw verpleegkundige kan zijn, kan chaos en verwarring vaak angst en gevoelens van ontoereikendheid veroorzaken. Een verpleegster leermeester die verantwoordelijk is om een ​​medische faciliteit te helpen door het verstrekken van steun aan entry-level verpleegkundigen.

Onderwijs

Nurse leermeesters zijn opvoeders. Zij moeten het geduld, kennis en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe verpleegkundigen effectief te begeleiden door een reeks van ingewikkeld en eenvoudige oefeningen hebben. Leermeesters zijn klinische docenten en meestal geen deel uit van het verplegend personeel. Zij moeten de nieuwe verplegend personeel te observeren en feedback geven en opbouwende kritiek. Leermeesters zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van de nieuwe verpleegster training.

patiënt Verantwoordelijkheden

Een verpleegkundige leermeester is een ervaren en bekwame arts. Preceptors meestal niet de patiëntenzorg verantwoordelijkheden; maar ze zijn verantwoordelijk voor het selecteren van de juiste patiënten voor hun nieuwe verpleegster. Zij moeten patiënten die verschillende scenario's presenteren in het streven naar een diverse reeks van praktijk simulaties voor hun opleiding te kiezen. Wanneer de opdrachten niet in de controle van de leermeester, worden ze gecontroleerd door de hoofdzuster.

beslissingen

Leermeesters controle van de opdrachten van de patiënten en de werklast van nieuwe verpleegkundigen. Zij bepalen wanneer opdrachten kan worden vergroot en hoe complex een opdracht moet zijn. Een leermeester zal niet al te veel patiënten toe te wijzen aan een nieuwe verpleegster die onzekerheid en onzekerheden demonstreert. Als er een nieuwe verpleegster is niet in staat om multi-tasking of te behandelen nieuwe verantwoordelijkheden, zal een leermeester weten hoe ze de werkdruk te verlagen en geleidelijk te verhogen naar een meer constante workflow.

evaluaties

Een verpleegster leermeester moet kunnen formatieve en summatieve evaluaties te leveren. Formatieve evaluaties feedback die helpen nieuwe verpleegkundigen te laten groeien in hun capaciteiten. Summatieve evaluaties worden meer omvattende en het adres van de algemene prestaties. Formatieve evaluaties hebben betrekking op bepaalde gebeurtenissen, terwijl summatieve evaluaties worden gedaan op een wekelijkse of maandelijkse basis. Gedurende het opleidingsproces, moeten managers oprechte interesse in reizen naar de verpleegkundige te leren kennen en te bespreken evaluaties met de verpleegkundige leermeester zien.

Share This Post