Index / Careers & Work / Wat is een lijst van carrières die je kunt hebben Omgaan met Huizen?

Share This Post

Careers & Work

Wat is een lijst van carrières die je kunt hebben Omgaan met Huizen?

Alle soorten huizen worden gebouwd met een ongelooflijke snelheid, ontwikkelt zich tot gemeenschappen over de hele natie. Om deze huizen gebouwd en bezet te krijgen, zijn veel mensen nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen, decoreren en verkopen ze, en

AdvertisementAlle soorten huizen worden gebouwd met een ongelooflijke snelheid, ontwikkelt zich tot gemeenschappen over de hele natie. Om deze huizen gebouwd en bezet te krijgen, zijn veel mensen nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen, decoreren en verkopen ze, en er zijn veel carrières in de woningbouw.

Architect

Mooie architectuur begint met de architect. Architecten ontwerp huizen en gebouwen op basis van criteria die door orders van cliënten aangewezen, zoals vierkante meters, aantal kamers en speciale functies, zoals een ingebouwde boekenkasten of een patio. In de meeste staten, moeten architecten een minimum van een vierjarig diploma te verdienen van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en complete 1-3 jaar van de opleiding in het kader van een erkende architect. Na voltooiing van de opleiding, moeten architecten een staat licentie-examen afleggen om bouwkundige dienstverlening aan de gemeenschap. Volgens het Bureau of Labor Statistics, architecten verdienen een gemiddelde van $ 71.320 per jaar.

Bouwvakker

Door het volgen van de blauwdruk ontwerpen, werknemers in de bouw gebruikt hout, baksteen, natuursteen en andere bouwmaterialen ideeën van de architect om te zetten in realiteit. Bouwvakkers besteden veel van hun tijd buiten werken in alle weersomstandigheden en overleg met andere professionals om projecten te voltooien op basis van specifieke schema's. Hoewel de meeste bouwbedrijven hebben geen diploma nodig hebt, moet bouwvakkers hebben over het algemeen een middelbare school diploma. Training wordt vaak voorzien door middel van on-the-job training. Het gemiddelde jaarsalaris van een bouwvakker volgens Payscale.com ligt tussen de $ 23.200 en $ 61.176.

Binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitecten zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen en het verfraaien van de binnenkant van de woningen volgens de behoeften en het budget van een klant. Decorateurs gebruiken hun artistieke kennis en talent te coördineren raambekleding, wand- en vloerbekleding en meubels naar een kamer een bepaalde look of voelen. Kunstenaars kunnen een binnenhuisarchitect worden door het invullen van een gespecialiseerde opleiding programma aangeboden op vele hogescholen en scholen voor beroepsonderwijs en slagen voor een licentie-examen gegeven door de Nationale Raad voor Interior Design kwalificaties. Afhankelijk van de geografische ligging, ervaring en specialiteit, kunnen binnenhuisarchitecten tussen de $ 20.000 en $ 200.000 per jaar verdienen. Onafhankelijke decorateurs en partners gemiddeld over het algemeen hogere inkomens dan die werken voor grotere bedrijven.

Makelaar

Makelaars over te nemen zodra het huis is voltooid, zowel van binnen en van buiten. Door te werken met gezinnen aan hun persoonlijke behoeften te bepalen, makelaars in onroerend goed vinden, tonen en verkopen woningen die zowel functioneel en economisch voor hun cliënt zal zijn. Makelaars cliënt te helpen ook bij de verkoop van hun huis als dat nodig is. Een middelbare school diploma, gespecialiseerde cursussen in onroerend goed en een staat licentie-examen zijn verplicht om een ​​makelaar te worden. Vanaf mei 2010 is het gemiddelde jaarsalaris inclusief commissies voor makelaars was tussen $$ 27.390 en $ 64.820.

Share This Post