Index / Cars / Wat is een lekdetectie Pomp in een auto?

Share This Post

Cars

Wat is een lekdetectie Pomp in een auto?

Het onder druk brandstofsysteem van een voertuig kan verborgen lekkages worden onthuld. Dit is in wezen wat een lekdetectie pomp werkt, maar het kan ook controleren op verstopping problemen. Ook andere waardevolle informatie te hebben over dit appara

AdvertisementHet onder druk brandstofsysteem van een voertuig kan verborgen lekkages worden onthuld. Dit is in wezen wat een lekdetectie pomp werkt, maar het kan ook controleren op verstopping problemen. Ook andere waardevolle informatie te hebben over dit apparaat.

Betekenis

De taak van het blootstellen lekken per verdampingscontrolesysteem (EVAP) is belangrijk, aangezien zelfs een klein lek dampen die schadelijk zijn voor het milieu zou verminderen. Een rol lekdetectie pomp is zo belangrijk dat de Amerikaanse regering is het verplicht dat de voertuigen hebben hun EVAP systemen gecontroleerd op lekken.

Functie

Een lekdetectie pomp (LDP) maakt gebruik van de motor vacuüm helpen bij het opsporen lekken. De LDP heeft een diafragma dat veranderingen in vorm als de druk in de vacuümruimte stijgt. Wanneer het juiste niveau wordt bereikt, de LPD afsluit die ook voorkomt opbouw meer in het vacuüm. De Motormanagementsysteem (PCM) keer dit hele proces en gebruikt de informatie om te bepalen of er een probleem in het systeem.

controles

Een LPD heeft controles uitgevoerd op door de PCM, zoals voor elektrische of mechanische problemen. Er is een reed schakelaar in de LPD, die de PCM om het te bewaken en de functionaliteit te controleren toestaat geïnstalleerd.

Share This Post