Index / Careers & Work / Wat is een korporaal van de mariniers?

Share This Post

Careers & Work

Wat is een korporaal van de mariniers?

Net als de meeste armen van de dienst over de hele wereld, de US Marine Corps (USMC) heeft een ranking systeem voor zijn aangeworven soldaten en officieren. Het gaat om verschillende niveaus van verantwoordelijkheid, het gezag en pay. basispositie Om

AdvertisementNet als de meeste armen van de dienst over de hele wereld, de US Marine Corps (USMC) heeft een ranking systeem voor zijn aangeworven soldaten en officieren. Het gaat om verschillende niveaus van verantwoordelijkheid, het gezag en pay.

basispositie

Om een ​​korporaal in de USMC zijn betekent dat je drie niveaus zijn gestegen in de gelederen van de aangeworven soldaten. Je begint als een prive, privé eerste klasse, vervolgens door naar korporaal en korporaal. Na de rang van korporaal, de hiërarchie opstijgt naar de verschillende vormen van sergeanten.

Loonschaal

Overeenkomstig de opkomst van drie rangen, de lichamelijke geniet de stijging van drie loonsrangen. Het Korps Mariniers termen zijn loonschaal als E1, E2, E3, E4, en ga zo maar door. De korporaal is een E4 tarief. Hoewel het een vaste loonschaal, wordt het loon zelf niet vast en is afhankelijk van het aantal dienstjaren. Eerstejaars korporaals zal $ 1,889.70 per maand te maken, terwijl iemand met 32 ​​jaar dienst $ 2,293.80 zal maken.

Advancing

Promotie naar korporaal in de USMC is geen gemakkelijke zaak. Het kan onder meer strenge fysieke en academische tests die zich uitstrekt over meerdere weken. Een recent voorbeeld van natuurlijk een korporaal in Japan zagen slechts 18 van een origineel 28 afgestudeerd aan promotie. De stap betekent een grote toename en verantwoordelijkheid en leiderschap, en dit wordt op adequate wijze tot uiting door de eisen van de cursus.

Share This Post