Index / Bedrijf / Wat is een Hypotheek Richter?

Share This Post

Bedrijf

Wat is een Hypotheek Richter?

De bank personeel dat uw hypotheek aanvraag, met inbegrip van verzekeraars en de nieuwe lening officieren te verwerken, zijn over het algemeen niet betrokken bij het onderhoud van uw hypotheek na het sluiten op uw huis. Een hypotheek regelaar is een

Advertisement

De bank personeel dat uw hypotheek aanvraag, met inbegrip van verzekeraars en de nieuwe lening officieren te verwerken, zijn over het algemeen niet betrokken bij het onderhoud van uw hypotheek na het sluiten op uw huis. Een hypotheek regelaar is een van de medewerkers die de bestaande hypotheken Services. De bank kan uw account toe te wijzen aan een hypotheek expert als je moeite hebben met het maken van de betalingen.

Kennis en Onderwijs

Een middelbare school diploma of gelijkwaardig is een basisvereiste. Daarnaast moet je staat en federale wetten delinquent hypotheken en beperkingen op de collectie activiteit te begrijpen. Hypotheek-experts moet de computer kunnen omgaan, met inbegrip van de financiƫle programma's die worden gebruikt door de banksector. Je moet in staat zijn om te lezen en statistische spreadsheets en andere financiƫle gegevens te interpreteren. Vacaturesite openingen te geven dat u bekwaam moeten zijn met behulp van Microsoft Word en Excel. Excel is een spreadsheet-programma.

Probleemoplossend vermogen

Hypotheek-experts werken direct met de delinquent rekeninghouder om hem te helpen de huidige op de betalingen te krijgen. Je moet een sterke probleemoplossende vaardigheden, zodat u snel een situatie te analyseren en zorgen voor een mogelijke oplossing. Banken leggen deadlines op hypothecaire experts, dus er is een constante druk om te verzamelen over de delinquent rekeningen met behoud van een professionele houding.

Salaris

Het gemiddelde salaris voor een hypotheek regelaar is $ 37.000 met ingang van 28 mei 2011, op basis van de Simply Hired website. De site wijst erop dat er een grote fluctuatie in primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de industrie. Het bedrijf inhuren u en de kosten van levensonderhoud in die bepaalde stad, samen met uw niveau van ervaring, van invloed op de onderhandelingen salaris.

Ervaring

Werkgevers vereisen doorgaans ten minste een jaar ervaring met hypotheken of andere verzameling activiteiten. Daarnaast moet je uitstekende communicatieve vaardigheden te tonen, zowel schriftelijk als mondeling. Sommige markten, zoals Miami, kan tweetalige werknemers nodig.

Andere titels Job

Hypotheek regelaar posities worden ook vermeld als lening aan te passen, lening collecties officier, hypotheek service specialist of standaard onderhoud klacht resolutie onderhandelaar.

Share This Post