Index / Relaties & Family / Wat is een huwelijk Affidavit?

Share This Post

Relaties & Family

Wat is een huwelijk Affidavit?

Een huwelijk verklaring is een vorm tonen bewijs van een wettelijke verbintenis tussen twee mensen. Beide partners moeten aanwezig zijn wanneer het document wordt ondertekend. Het is belangrijk om te onthouden dat het huwelijk verklaring eisen en bep

AdvertisementEen huwelijk verklaring is een vorm tonen bewijs van een wettelijke verbintenis tussen twee mensen. Beide partners moeten aanwezig zijn wanneer het document wordt ondertekend. Het is belangrijk om te onthouden dat het huwelijk verklaring eisen en beperkingen kan variëren van staat tot staat.

Definitie

Een huwelijk verklaring is een schriftelijke verklaring onder ede ten overstaan ​​van een bevoegde ambtenaar. Het doel is om een ​​huwelijk te erkennen als een juridische band. Het dient als staat erkend bewijs van de relatie.

eisen

Huwelijk verklaringen hebben de neiging te variëren van staat tot staat, maar de meeste hebben soortgelijke eisen ten aanzien van de informatie die aanwezig is op het officiële document moet zijn. Het document bevat meestal de naam van beide partners en de datum waarop ze getrouwd waren, met de handtekening en het adres van de getuige van de ceremonie.

deugdelijkheid

Voor het huwelijk verklaring om geldig te zijn, moet het echtpaar dezelfde reguliere vaste kosten van verblijf en levensonderhoud te delen, hebben een hechte relatie en niet getrouwd zijn met iemand anders. Het echtpaar moet ook geldige trouwen leeftijd, niet gerelateerd door bloed en zijn mentaal bevoegd om het document te ondertekenen.

Share This Post