Index / Huis / Wat is een haakse slijper voor gebruikt?

Share This Post

Huis

Wat is een haakse slijper voor gebruikt?

Een haakse slijper is een multifunctioneel instrument dat kan worden gebruikt voor veel meer dan slijpen. Goedkoop en functioneel, deze tool is een must have voor de serieuze doe-het-zelf huiseigenaar. Functie Een haakse slijper is een hand-held elek

Advertisement

Een haakse slijper is een multifunctioneel instrument dat kan worden gebruikt voor veel meer dan slijpen. Goedkoop en functioneel, deze tool is een must have voor de serieuze doe-het-zelf huiseigenaar.

Functie

Een haakse slijper is een hand-held elektrisch gereedschap oorspronkelijk bedoeld om metaal te malen. De meest voorkomende gebruik is om te lassen en glad gesneden metalen oppervlakken te malen. Uitgerust met een verscheidenheid aan werktuigen, kan de haakse slijpmachine worden gebruikt voor tegels, klinkers gesneden en kunnen verf en roest te verwijderen.

types

Haakse slijpers hebben een elektrische motor die de bevoegdheden van een roterende as. Een wiel is bevestigd aan de spil bevestigd en vastgezet op zijn plaats met een spindel moer.

wielmaten

De meest populaire velgmaten zijn 4 inch en 4 1/2 inch. Andere wiel (disc) grootte kan oplopen tot 12 inch.

toebehoren

Haakse slijpers kunnen worden voorzien van slijpstenen, staalborstels, schuren schijf en polijsten pads, afhankelijk van de taak het is om uit te voeren.

Waarschuwing

Haakse slijpers kunnen gevaarlijk zijn als ze niet goed gebruikt. De juiste persoonlijke beschermingsmiddelen moeten worden gebruikt ten alle tijden, met inbegrip van handschoenen en oogbescherming.

Share This Post