Index / wettelijk / Wat is een geregistreerd Agent in een LLC?

Share This Post

wettelijk

Wat is een geregistreerd Agent in een LLC?

Een deel van de naamloze vennootschap vormingsproces in de meeste rechtsgebieden vereist de aanstelling van een geregistreerd agent voor het bedrijf. Als u zaken buiten de staat de LLC werd opgericht in te voeren, kunt u een extra middel in elk recht

AdvertisementEen deel van de naamloze vennootschap vormingsproces in de meeste rechtsgebieden vereist de aanstelling van een geregistreerd agent voor het bedrijf. Als u zaken buiten de staat de LLC werd opgericht in te voeren, kunt u een extra middel in elk rechtsgebied nodig. Omdat de agent enige plicht is om juridische documenten en mededelingen namens de LLC te aanvaarden, veel bedrijven bieden geregistreerde agent diensten voor een redelijke vergoeding.

Wat LLC Registered Agents Do

Je LLC geregistreerd agent heeft geen betrokkenheid bij uw bedrijf anders dan het bezit van de bevoegdheid om juridische dienst van het proces te aanvaarden per post, en in-persoon, op een aangewezen adres. Dienst van proces verwijst in het algemeen aan de wettelijk vereiste levering van een aankondiging, zoals belangrijke staat fiscale informatie, evenals filings in verband met een rechtszaak de LLC kan er belang bij hebben of een partij bij. Toen de agent ontvangt dit soort documenten, stuurt ze hen om uw bedrijf adres.

Geregistreerd Agent Vereisten

In de meeste gevallen kunt u elk individu als de LLC's geregistreerd agent aan te wijzen, op voorwaarde dat ze is een inwoner van de staat. In sommige jurisdicties, zoals Delaware, ook een zetel daar nodig. Echter, in New York, terwijl u van harte welkom om een ​​geregistreerd agent hebben, dan is de New York Secretary of State moet ook worden gezien het feit dat de aanwijzing.

Share This Post