Index / Persoonlijke financiën / Wat is een gedeeltelijke Claim op een hypotheek?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is een gedeeltelijke Claim op een hypotheek?

Het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling of HUD, biedt huiseigenaren met de Federal Housing Administration leningen helpen om hypotheekbetalingen stroom. HUD verleent gedeeltelijke aanspraken als de aanvrager aan bepaalde eisen

AdvertisementHet ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling of HUD, biedt huiseigenaren met de Federal Housing Administration leningen helpen om hypotheekbetalingen stroom. HUD verleent gedeeltelijke aanspraken als de aanvrager aan bepaalde eisen voldoen en bewijzen dat ze kan worden hervat het betalen van de lening. FHA leningen aan te bieden lage aanbetaling en flexibele kwalificatiecriteria.

Algemene vereisten

Om te kwalificeren voor een gedeeltelijke aanspraak op een FHA lening, moet kredietnemers tussen de 4 en 12 maanden achter op hun hypotheek betalingen. Het huis moet ook hoofdverblijfplaats van de kredietnemer zijn en te blijven hun primaire woning als HUD keurt de gedeeltelijke claim. Leners bieden ook een toelichting op de financiële problemen die ervoor zorgde dat ze achter vallen op hun hypotheek betalingen.

financiële eisen

Leners moeten laten zien dat ze niet over de middelen om hun lening huidige brengen hebben en niet in aanmerking komen voor een lening modificatie. Lenders meestal voeren een financiële evaluatie voor wegwerp of extra inkomsten te bepalen. Als deze bedragen zijn lager dan die nodig zijn om de achterstallige hypotheek bedrag te betalen bedrag, kan de kredietverstrekker de gedeeltelijke vordering goed te keuren. Leners moeten ook aantonen dat hun inkomen voldoende is om reguliere hypotheek betalingen te dekken.

documentatie-eisen

De documentatie die nodig is verschilt per kredietverstrekker. Typische documentatie-eisen voor gedeeltelijke vorderingen bevatten bewijs van inkomen, zoals salaris stubs, W-2 vormen, twee tot drie jaar van de federale inkomstenbelasting, en drie tot zes maanden van bankafschriften. De geldschieter heeft ook een financiële problemen brief met uitleg over de omstandigheden die de hypotheek delinquentie veroorzaakt.

aflossingstermijnen

Zodra HUD geeft een gedeeltelijke claim, plaatst een pandrecht tegen de woning voor het bedrag van de vordering. HUD beveiligt gedeeltelijke vorderingen door middel van renteloze promissory notes. Dit betekent dat de lener moet betalen uit de gedeeltelijke vordering, toen hij verkoopt of herfinanciert zijn huis en loont de FHA lening. Een lener kan betalen in de richting van een gedeeltelijke aanspraak op elk moment zonder boetes voor vervroegde aflossing. HUD vereist dat alle kredietnemers gedeeltelijke vordering betalingen per cheque of postwissel te maken.

Share This Post