Index / Huis / Wat is een Gaylord Container?

Share This Post

Huis

Wat is een Gaylord Container?

De Gaylord Container Corporation begon het maken van gepatenteerde grote dozen - bulk bakken - en gemonteerd ze op pallets voor het verschepen van grote hoeveelheden producten. Deze speciaal ontworpen dozen later bekend werd als Gaylord containers. S

AdvertisementDe Gaylord Container Corporation begon het maken van gepatenteerde grote dozen - bulk bakken - en gemonteerd ze op pallets voor het verschepen van grote hoeveelheden producten. Deze speciaal ontworpen dozen later bekend werd als Gaylord containers. Sinds haar oprichting in de jaren 1920, heeft het bedrijf gegaan door vele veranderingen en meerdere eigenaren, maar draagt ​​nog steeds de naam van de man die gepatenteerd en de uitvinder van de containers. In 2011, het bedrijf dat eigendom is Gaylord Containers werd gekocht door International Paper.

Functies en Eigenschappen

Een Gaylord container is een soort van kartonnen doos gebruikt voor het verpakken van bulk items voor de scheepvaart of opslag gebruikt. De box is gemaakt van gegolfd vezelplaat en kunnen dubbele of drievoudige wand zijn. De boxen zijn er in verschillende maten en sterktes. De gegolfde vezelplaat gebruikt om een ​​Gaylord container te maken biedt grotere sterkte dan een traditionele kartonnen doos en kan maximaal een ton of meer in sommige gevallen.

Bedrijfsgeschiedenis

Oorspronkelijk begonnen als de JC Bullis bedrijf aan het begin van de 20e eeuw, Robert Gaylord nam het bedrijf in de jaren 1920 met zijn neef Clifton W. Gaylord hij president werd een jaar later. Tegen de tijd dat Kroon Zellerbach kocht het bedrijf in de jaren 1950 de Gaylord Container Corporation, die zij omgedoopt tot het Gaylord Container Division werd genoemd. Het werd een deel van de vijandige overname van Crown Zellerbach door James Goldsmith in 1985, die brak het bedrijf, maar hield Gaylord Container intact. Het bedrijf werd gekocht door Temple Inland in 2002.

Gaylor Container Benefits

Gaylord containers zijn gemaakt voor kracht en volume en gewicht dragen, dus als je het verplaatsen van een huis, de scheepvaart of de opslag van goederen, deze dozen zijn optimaal. De boxen zijn er in verschillende maten en sterktes, zodat u de beste soort van vak voor uw behoeften te kiezen. Afhankelijk van het type als gebruikt, kunnen sommige containers bevatten van 1000 tot 2000 pond bij de consolidatie van kleinere verpakkingen in de grotere vaten.

Share This Post